Det er så VÅTT!!!

Ukerunde to er viet vannet, og det kan bety alt fra høljeregn til deilig badevann. Så hva faller juryen pladask for? Se hvem som stikker av med premiene.


Det er nesten så vi har hatt behov for paraply inne, slik vi har druknet i deilige våte feriebilder denne uken. I denne konkurransen kan både de beste og de morsomste bildene sikre seg gevinster; reiser, fremkalling av bilder, parfymer og festlige sommerfornøyelser ligger på premiebordet.

Og det beste av alt? Det er fortsatt seks runder og en hel sommer igjen å gjøre det på! Dette er en amatørfotokonkurranse, og du kan helt sikkert delta. Neste uke er det klart for åpen runde, mens vi satser på naturstemning uken deretter.

 • Vinn premier for 30.000 - her finner du ut alt om hvordan du kan bli med og hva du kan vinne.

 • Se også bildene som vant første runde
 • Ukens vinnerbilde

  Terje Angeltveit er fotografen bak ukens vinnerbilde. Foto: Terje Angelveit
  Terje Angeltveit er fotografen bak ukens vinnerbilde. Foto: Terje Angelveit Vis mer


  Hutrende kaldt, gnistrende farger, elegant komposisjon. Her har både fotograf og modell ofret tørre klær og peisvarme til fordel for et knakende godt og vått bilde. Terje Angeltveit fra Oslo har fotografert sin datter Christine i søkkende vått regnvær, og for det sikrer han seg førsteplass i denne ukerunden foran bilder av hetere vann fra andre steder i verden.

  Ukevinneren får egne digitale bilder trykket på fotopapir i størrelse 10X13 hos Eurofoto til en verdi av 500 kroner, samt to billetter til Hunderfossen Familiepark, verdi inntil 460 kroner. Disse må benyttes i årets sesong.

 • Se ukens vinnerbilder, og de andre godbitene i stort format her.

 • Sjarmerende mystisk - Rolf Skog har fotografert disse badeløvene i Tyrkia.
  Sjarmerende mystisk - Rolf Skog har fotografert disse badeløvene i Tyrkia. Vis mer


  Ukens sjarmør

  Rolf Skog fra Tiller har sendt oss et spennende og utradisjonelt badebilde. Dette er et motiv å bli nysgjerrig av, og heldigvis forteller fotografen hva som foregår: Det vi ser er nemlig aktiviteter i forbindelse med et dykkerkurs, og det skjer på en strand i feriebyen Kemer i Tyrkia. Juryen blir sjarmert av at bildet forteller en historie, og at det ikke er som alle andre badebilder fra varme strøk. Spennende lys og utsnitt, selv om vi kunne ønsket oss litt mer fargestyrke i bildet.

  Sjarmørfotografen vinner et herre- og damesett med deilige tvillingflasker som inneholder dag-og-natt dufter fra Emporio Armani. Hver dobbeltflaske har en veiledende utsalgspris på 435 kroner.

  Andre godbiter

  Hva skjedde?
Bilde: Ellenore Aga
  Hva skjedde?
  Bilde: Ellenore Aga Vis mer

  Dessverre kan ikke alle vinne, selv om alle som vil kan få en gratis forstørrelse fra Eurofoto. Flere bilder har sjarmert oss denne uken, og her er noen godbiter som ikke nådde helt opp. Se for eksempel Rolf Syltas helvåte blinkskudd av dykkeren som kommer opp av vannet som en torpedo - hårfint unna premie i denne runden. Vi tar også med noen heftige vannsportbilder fotografert av Gaute Helland og Camilla Smistad Tofterå.
  Dessuten kan du se det helnordiske motivet av en liten frøken med ny paraply - vakre farger og (dessverre) typisk nordisk forsommervær som kontrast til helhete Thailand der små turister må avkjøle seg i basseng.

  Og til sist ukens lille gåte: Hvordan gikk det til at denne jenta havnet i bassenget? Svaret finner du her sammen med de andre utvalgte bildene fra denne konkurranserunden.

 • Se ukens vinnerbilder, og de andre godbitene i stort format her.

 • Og for alle som har fått bildene på trykk, og andre innsendere: Det er lov å prøve igjen!