Designerkupp i London

London Fashion Weekend er din sjanse til å få et innblikk I Londons ville motesirkus. Mange kjente skikkelser fra moteverdenen har benyttet seg av de gode tilbudene på denne messen.

SKOKUPP: Gjør et kupp på London Fashion Weekend.<br />
ILLUSTRASJONSFOTO/Stine Okkelmo
SKOKUPP: Gjør et kupp på London Fashion Weekend.
ILLUSTRASJONSFOTO/Stine OkkelmoVis mer

Da London Fashion Weekend ble lansert i september 2000, ble motefesjået en umiddelbar hit. Folk strømmet til med kredittkortene klare til bruk på de mange eksklusive klærne som ble lagt ut til utsalgspris. I år er hattemakeren Philip Treacy, det britisk-brasilianske designerekteparet Clements Ribero, samt London-designerne Elspeth Gibson og Jemina Khan, blant deltakerne på den hektiske motehelga. Og som i de forgående årene er det mye snadder i form av klær å putte i veska. Motehelga runder av London Fashion Week som startet søndag 17. februar og varer frem til fredag 22. februar.

En smule skjønnhet

Elisabeth Arden, Vidal Sasson og manikyrspesialisten Nail Haven er noen av dem som veileder innen skjønnhet på helgemessen. Fullstendige makeovers og mer diskrete tips for en mer kledelig frisyre, er noe av det som står på forskjønningsmenyen.

Detaljene

Arrangementet løper fra den 21. til den 24. februar.
Adresse: Natural History Museum, Cromwell Road, Grater London SW7 5BD, tlf.: + 44 – 870 735 222. Nærmeste T-banestasjon er South Kensington.
Billettpris: Torsdag £ 10 ved forhåndskjøpt billett, £ 12 i døra, fredag, lørdag og søndag £ 8.50. Det er stor rift om billettene.
Åpningstider: Torsdag fra kl 1800-2030, fredag og lørdag fra kl 1000-1800, og søndag fra kl 1100-1800.

Mer om London

 • Hemmelige London-tips
  - gode adresser og heftige adresser.

 • Turistene erobrer London
  - se bildespesialen
 • Ut på tur?

  Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

  Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.