Der det alltid er sommer ...

Barbados og Bermuda. Bare navnene får gåsehuden til å løfte seg i reisesyk fryd. Vi gir deg visuell flukt fra høstmørke frostnetter.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vi er allerede lei av frostfingre og kalde tær. Føler du deg blek og alt for fattet? Da kan kanskje hete strender tine litt på kuldefølelsen. Vi har hentet inn fristende strandbilder fra de to øyene, Barbados og Bermuda.

 • Se bildene fra hete karibiske og atlantiske strender.
 • Skroll ned for mer.

  Priseksempler

  Klart vann, 27 grader, sol, salt og sand? Drit i høsten - dra til Karibia, selv om det ikke er like folketomt her som mange av bildene kan tyde på. <I>Foto: Bermudatourism.com</I>
  Klart vann, 27 grader, sol, salt og sand? Drit i høsten - dra til Karibia, selv om det ikke er like folketomt her som mange av bildene kan tyde på. Foto: Bermudatourism.com Vis mer

  Du trenger ikke blakke deg helt for å komme deg til de karibiske drømmeøyene. Hos Worldwide Adventures får vi vite at vi kan reise til Barbados med selskapet British West Indies fra 6.420 kroner pluss skatt. Til Bermuda kommer vi oss for 7.550 kroner med British Airways opplyser Kilroy Travels. Kvalifiserer du for ungdomsbillett, slipper du med 6.820 kroner.

  Fristende, sted for ferie

  Flere av DinSide Reises lesere har besøkt de karibiske øyene, og noen har fortalt om sine opplevelser i Reiseguiden.

  Leif Arild har feriert på Barbados, og mener det er et ferieparadis, selv om øya er tett befolket.

  - De fleste har vel en eller annen gang drømt om en eksotisk sydhavsøy. Og i Karibia finnes det mange av disse. En av dem er Barbados. Men for all del tro ikke at du kommer til et urørt paradis. Barbados er et av verdens tettest befolkede land og turisme har de hatt i flere hundre år.

  Det er først og fremst sol og sommer du vil oppleve på Barbados. Endeløse kritthvite strender med god plass til alle. Krystallklart vann som holder 27 grader hele året frister de aller fleste. Et eldorado for deg som liker vannsport.

  Hans er enda mer begeistret.

  - Har du ikke vært der enda? Hva venter du på?!! Her kan man dra på noen fantastiske utflukter¸ det være seg øyloffing¸ snorkling¸ naturopplevelser av det sjeldne eller besøk hos verdens første rom-fabrikk.

  Har du vært på Bermuda eller Barbados? Fortell om det i Reiseguiden.

 • Hete karibiske strender i bilder.
 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler.
 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
 • Bilder: Barbados.org, bermudatourism.com

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer