Den "ukjente" kanariøya La Palma

Vakker natur, frodig jordbruk og lite masseturisme. Men bør du reise hit?

La Palma er kjent for sin vakre natur. Du kan reise hit på chartertur eller egenhånd. Foto: Star Tour
La Palma er kjent for sin vakre natur. Du kan reise hit på chartertur eller egenhånd. Foto: Star Tour Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hørt om La Palma? Hvis ikke er det ikke så rart, for denne kanariøya kommer gjerne i skyggen av sine mer kjente naboøyer Gran Canaria, Lanzarote og Tenerife.

La Palma er heller ingen turistmaskin. Dette er en vulkansk øy med et flott landskap, et frodig jordbruk og et rolig tempo. Hovedgrunnen til at turister finner veien hit er at de ønsker å gå i den flotte naturen.

I høstens første del av reiseprogrammet FRI, tar Kine Storejorde oss med til La Palma for å vise hva øya har å by på. Hun sjekker ut de svarte strendene, tar en tur innom en tobakkplantasje, finner ut hvordan silke produseres, og koser seg med tapas av øyas delikatesser.

La Palma er altså ikke den mest besøkte Kanariøya, men det går charterturer hit med Star Tour. Du kan også reise hit på egenhånd ved å ta et småfly hit fra en av de større øyene.

På nett: La Palma Turismo

Så - bør du droppe Gran Canaria til fordel for La Palma neste gang du skal til Kanariøyene? Se videoen under og hør Kines konklusjon.

FRI del 1


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer