Den svetteste latinoruta

Synes du det katalanske blir for trist? Fest deg gjennom natta sammen den store latinamerikanske kolonien i Barcelona. Vi forteller de hvor du finner de villeste stedene. Mueve tu culito - beveg på rompa di!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
TET OG SVETT: Mueve tu culito - beveg på baken din, er en frase som går igjen i mange tekster i latinamerikansk musikk. Også i Barcelona.
ILLUSTRASJONSFOTO/www.salseros.no
TET OG SVETT: Mueve tu culito - beveg på baken din, er en frase som går igjen i mange tekster i latinamerikansk musikk. Også i Barcelona.
ILLUSTRASJONSFOTO/www.salseros.no Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

 • Sabor Cubano: DJen, bartenderen og gjestene - en blanding av utvandrete cubanere og catalanere som egentlig vil være i Havanna - gynger vilt rundt bardisken på denne vesle baren i Gràcia. De cubansk jentene kan også et annet om hvordan få guttas øyne til å trille ut av hodet. Her går det hovedsakelig i knallsterke mohijtos, en cubansk drink bestående av rom, mint, sukker og soda.

  (Francisco Giner 32, tlf.: + 34 - 93 217 3541)

 • Salsa Agua de Luna: ”Det mest typiske, det mest ekte og med den reneste latinske smaken,” sier denne salsaklubben om seg selv. Om det stemmer blir opp til hver enkelt å avgjøre, men salsoteket er i hvert fall utrolig populært. Det gis timer i mange latinske danser.

  (Viladomat 211, tlf.: + 34 - 93 419 0440)

 • Antilla: Alle ender opp her på slutten av natta. Her det stappa både på gulvet og rundt de tre bardiskene frem til klokken 0630 i helgene. DJen spiller himmelsk salsa og annen latinomusikk. Inngangsbilletten koster 10 euro, men inkluderer en fri drink. Gale danselærere lærer deg hvordan du skal riste på attributtene.
 • El Patio Latino: Det er en stor latinamerikansk koloni i Barcelona. Benytt derfor anledningen til å sjekke ut det veldige latinamerikanske smakskartet. El Patio Latino serverer klassiske peruanske retter hvor stikkord er spicy.

  Barcelona rommer også brasilianske, ecuadorianske, paraguayanske, uruguayanske, argentinske, colombianske og mexicanske restauranter.

  (Martìnes de Rosa, tlf.: + 34 - 93 416 1923)

 • Billig moro
  - Når økonomien bestemmer

 • Smak en masse
  - Spis deg gjennom den katalanske hovedstaden

 • Trend for alle penga
  - Blås av euroene i kule omgivelser.

 • Tilbake til introartikkel