Den store billigflyduellen

I en vanlig duell er det to deltakere, men i vår luftfartsduell lar vi fem flyselskaper krige om seieren. Hvilket er det beste?

Billigst, flest ruter, mest bagasje? Hvem vinner lavprisflyduellen? Foto: Per Ervland Foto: Per Ervland
Billigst, flest ruter, mest bagasje? Hvem vinner lavprisflyduellen? Foto: Per Ervland Foto: Per Ervland Vis mer

Flyreiser

Hva er viktigst for deg når du velger flyselskap? (Avsluttet)
Priser(78%) 628
Ruteutvalg(13%) 102
Service(10%) 78
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Vi lar fem selskaper som hver har syv ruter eller mer ut av Norge, duellere om vår gunst. Hvem av SAS Braathens, Norwegian, Widerøe, Sterling og Ryanair har de billigste reisene? Hva med serveringen, og kan du forhåndsbestille seter? Hvor mye bagasje kan du ta med, og er flyene punktlige?

>> Fete fakta

>> Hvem vinner?

De som ikke ble med

Det er imidlertid ikke bare disse fem selskapene som flyr deg ut av Norge i jakten på feriedrømmen eller jobbmøtet. Her er noen flere: SN Brussel Airlines (Brussel), FlyNordic (Stockholm), Estonian Air (Tallinn, Riga), AirBaltic (Riga, Vilnius), Blue1 (Helsingfors), Air Norway (Aalborg), Malev (Budapest), Jet2 (Newcastle), KLM/AirFrance (Amsterdam, Paris), Germanwings (Köln/Bonn og Berlin), British Airways (London, Billund, Manchester, Århus, Aalborg), Lufthansa (Frankfurt, München), Finnair (Helsingfors), Icelandair (Reykjavik).

>>Les mer om superbillige sommerfly fra Norge

Videre ut i verden

I verdenssammenheng er Norge en luftfartsutkant. Det er imidlertid ingenting i veien med avstanden til mer aktive flyplasser for den som vil gjøre verden til sin på budsjettvis. Her finner du tipsene og selskapene:

>> Fly billig jorda rundt

Les også:

  • Dyrere billigbilletter?