Den lille store toalettvesken

Skal du opptre som proff på badet bør du absolutt ikke reise på ferie uten den utbrettbare, kompakte, men svært så romslige toalettvesken!

Toalettsaker. En tannbørste, litt tannkrem, en deodorant og det var det. Nei da, for så kommer sjampoen, så kommer myggmiddel, så kommer barbersaker eller makeup, og vips så var hele den lille veska full. Ikke nok med det. Vel fremme på hotellet merker du at hårene reiser seg i det den nette toalettveska har blitt en eneste stor milkshake av skum og godlukt. Alt i samme lomme, en stor katastrofe. Løsningen er enkel og grei, skaff deg en skikkelig toalettmappe!

Den lille store toalettvesken
Romslig og grei! Det geniale med disse toalettveskene er at du kan henge dem fra dører, skap - alt hvor kroken kan festes.
Romslig og grei! Det geniale med disse toalettveskene er at du kan henge dem fra dører, skap - alt hvor kroken kan festes. Vis mer

Hver lørdag presenterer DinSide Reise ukens reisedings. Det uunnværlige hjelpemiddelet som gjør ferien til det den skal være! Denne uken – Den perfekte toalettvesken!

Hemligheten er…

En god toalettveske er romslig uten at den tar opp plass. Dette kan i utgangspunktet virke selvmotsigende. Vi har sett på en toalettveske som innfrir. Produsenten er den amerikanske spesialisten på friluftsutstyr, Lowe Alpine. Denne produsenten er ikke den eneste som lager ’utslagsbare’ toalettvesker som kan henges opp. Samsonite har en liknende modell, og det har også GO Products.

Vesken som har det velklingende navnet ’WashBag Organizer’, er laget av polyester og er delt i tre separate kammer. Vesken kan foldes ut og faktisk henges opp ved hjelp av en hendig liten krok som er festet øverst i vesken. Dermed slipper du å balansere toalettvesken på kanten av vasken eller la den seile rundt på andre våte overflater.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tre separate rom, et som igjen er delt inn i tre lommer, holder plenty for én reisende eller et par på ferie. Samtlige lommer og kammer er gjennomsiktige slik at du skal slippe å lete etter det du trenger. Det midtre kammeret er romslig nok til tuber, sjampoflasker og hva annet du skulle trenge. Som ved alle andre gode toalettvesker er det et eget strikkfeste til våte tannbørster. Lowe Alpine har laget tre modeller av WashBag Organizer - en liten, en medium og en stor. Medium burde holde i massevis. Toalettvesken måler 28 x 18 x 5 centimeter når den er lukket. Prisen ligger rundt 200 kroner, og vesken finner du i reiseeffektsbutikker, sportsforretninger eller butikker som spesialiserer seg på bagasje.

Hold tannbørstene rene!

Hold tannbørsten din ren med denne dingsen!
Hold tannbørsten din ren med denne dingsen! Vis mer

Mens vi er på emnet må vi få nevne en annen liten kjekk baderomsdings - Tannbørstebeskytter’n! En enkel liten sak som klipses på tannbørstehodet og beskytter det fra rusk og bakterier. Ta en titt neste gang du er innom en reiseeffektsbutikk eller liknende, det koster ikke mer enn 10 – 15 kroner.

Din favoritt?

DinSide Reise presenterer i denne serien noen av de hjelpemidlene vi synes skal være med i bagasjen. Flere nyttige greier finner du omtalt i artiklene nede til høyre. Har du en favoritt som er uunnværlig på reisen? Skriv inn og fortell oss om det på e-post - reiseinfo@dinside.no

Billig reise?

Har du kofferten pakket og klar, men ikke bestemt deg for hvor ennå? Ta en titt i vår oppdaterte restplassoversikt. For å se hva andre synes om ditt reisemål, eller for å komme med dine egne meninger – sjekk Din Reiseguide. Pass også på å send inn dine beste feriebilder og reisehistorier til vår store Sommerkonkurranse der du kan vinne reisebøker, en reise og fotoutstyr.