De trendy

Her er våre fem utvalgte i kategorien trendy restauranter.

På jakt etter noe nytt, spennende? Eller kanskje du liker å være der det aller ’siste’ er i ferd med å skje? Her er siste nytt på trendfronten.

Wallmans Salonger

Det svenske konseptet med spisested og show I harmonisk kombinasjon åpner faktisk i dag. Målsetningen er minst 500 gjester i uka, og da må det legges til at restauranten holder stengt på søndag og mandag. Ideen bak Wallmans er å kombinere musikk, dans, revy og kabaret med mat. Snakke sammen? Det gjør du i pausene…

Varierende meny bestående av tre retter til kr 495.

Mølleparken 6, tlf: 23 22 65 90.

Peters Matsal

Internasjonalt fransk-inspirert kjøkken i lokalene til en gammel leilighet på St. Hanshaugen. Høres bra ut? Det er det da også, Peters Matsal har blitt vel omfavnet av kritikere så vel som publikum. Bestill i god tid, her er det nemlig kun åtte bord.

Forretter fra kr 98, hovedretter fra kr 188, dessert fra kr 79.

Collettsgt. 33, tlf: 22 60 19 29.

Høyt og luftig på Bar & Restaurant.
Høyt og luftig på Bar & Restaurant. Vis mer

Bar og Restaurant

Tøft og stilfullt lokale trekker kjendiser som fluepapir midt på Majorstua. Drives av Bent Natvik, tidligere Theatercafeen, tidligere Lipp, samt Ole Terje Sørbye. Menyen er spennende og variert, har du sansen for tapas kan du kombinere ditt eget måltid her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Forretter fra kr 70, hovedretter fra kr 175, dessert fra kr 60. Tre retters meny koster kr 375. Tapas variadas fåes fra kr 20.

Kirkeveien 64, tlf: 22 95 55 45.

B & M

Kjendiskokk Trond Moi ekspanderer med partner, vinmesteren Thoralf Bølgen. Det siste utskuddet av kompaniskapets høyst suksessrike restauranter ligger i en gammel trafostasjon på Briskeby. 12 meter under taket, og en gourmetavdeling hengende i fire vaiere – vel verdt et besøk. Maten er som alltid, utsøkt og oppfinnsom inntil det humoristiske.

Forretter fra kr 85, hovedretter fra kr 140, dessert fra kr 70. Tre retters meny for kr 360.

Løvenskioldsgt. 26, tlf: 24 11 53 53.

Kokopelli

Moderne og urbant, en restaurant med designpreget interiør uten at det virker prangende. Når prisene i tillegg ikke burde være i stand til å skjemme massene lar vi oss sjarmere. Menyen preges av gode norske råvarer. Bordene har hver sin papirduk med tilhørende fargestifter, et sted for å slippe ut uante talenter?

Forretter fra kr 90, hovedretter fra kr 210, dessert fra kr 80.

Ingelbrecht Knudssønsgt. 1, tlf: 22 60 33 04.