De mest utrolige svindelforsøkene

Det finnes få grenser for hva folk kan dikte opp når de forsøker å tappe forsikringsselskapene for penger. Her har du de beste!

En kvinne i 30-årene hadde feriert i Chile. Etter et fall som resulterte i en akutt skade og et påfølgende sykehusopphold, presenterte hun en regning på 30.000 kroner. Forsikringsselskapet sjekket forholdet og fant ut at sykehusoppholdet ikke skyltes ett fall, men at hun etter flere barnefødsler rett og slett ville stramme skjedeåpningen.

Ekstra uheldig

En kvinne på 29 år hadde feriert i Pakistan med nevøen sin. Ved et uhell skulle nevøen ha falt på kvinnens nese, noe som resulterte i et aldri så lite sykehusopphold til kr 45.000. To år tidligere hadde den samme kvinnen også vært på ferie i Pakistan, hvor hun hadde fått skader i brystet. Forsikringsselskapet sjekket og fant ut at den samme legen hadde utført begge operasjonene. Legen var i tillegg en slektning av kvinnen.

Slanketur på sykehuset

Det er ikke nødvendigvis  forsikringssaker selv om det har glimtet i kirurgstål når nordmenn er i utlandet...
Det er ikke nødvendigvis forsikringssaker selv om det har glimtet i kirurgstål når nordmenn er i utlandet... Vis mer

Etter en ferietur til Filippinene presenterte en kvinne forsikringsselskapet med en sykehusregning etter at hun angivelig skulle ha blitt behandlet for tarmslyng. Forsikringsselskapet sjekket opplysningene og fant ut at det var gjennomgått både en fettsuging samt en slankeoperasjon i stedet.

En mann i 50-årene forsøkte seg med en sykehusregning på kr 60.000 etter at han hadde falt ned en trapp og pådratt seg akutt brokk. Sykehuset mannen hadde brukt var imidlertid kommet i svarteboken til forsikringsselskapet etter at en kvinne hadde forsøkt å få dekket en fettsuging. Etter nærmere undersøkelser viste det seg at mannen hadde forsøkt seg på det samme.

Artikkelen fortsetter under annonsen