De lekreste charterhotellene

Kleskodeks, limousine- og helikopterservice.

Luksus på chartertur? Ja, så absolutt mulig. Bilde fra Star Tours Indigo Pearl i Thailand. Foto: Bersa
Luksus på chartertur? Ja, så absolutt mulig. Bilde fra Star Tours Indigo Pearl i Thailand. Foto: Bersa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Joda, det er mulig med ganske mye glam og luksus selv om du er på chartertur. Vi har latt charterselskapenes egne eksperter de lekreste hotellene fra sine egne kataloger - og her skorter det ikke på luksusen. Her er det romservice, spasentre, limousine- og helikopterservice - og krav til pent antrekk til middag.

Her kan du se favorittene, hva du får av sus og dus - og hva det koster å velge det lekreste i charterkatalogene.

Du kan se bildeserie med bilder fra alle hotellene lenger ned på siden.

Charterhotell med badeland inkludert

Star Tour

Kommunikasjonsdirektør Lena S. Petersson peker ut følgende tre som Star Tours lekreste hoteller.

Indigo Pearl, Thailand. Foto: Scott Gog/Star Tour
Indigo Pearl, Thailand. Foto: Scott Gog/Star Tour Vis mer


Indigo Pearl

Hvor: Nai Yang Beach, Phuket, Thailand
Sesong: Vinter og sommer

Star Tour kategoriserer dette som et Blue Unique hotell, det er håndplukket og med fem S-er. Condé Naste Traveller utpekte hotellet til beste nye resort i 2007. Hotellet ligger ved Nai Yang-stranden, og det er tre bassenger på hotellet - hvorav et for familier og to for voksne. Spa samt mange aktiviteter som tennis, yoga, pilates og matlagingskurs er andre fasiliteter. Her kan du også få minisuite med spa på rommet, eller hva med dobbeltrom med stor terrasse og eget basseng? Passer kanskje best for par, gjerne på bryllupsreise, ifølge Petersson.

Priseksempel: Vinter: 29.896 kroner for to voksne i dobbeltrom med avreise fra Oslo 26. februar - og 15 dagers tur med frokost inkludert. Sommer: 26.696 kroner for to voksne i dobbeltrom med avreise fra Oslo 21. juli - og 15 dagers opphold med frokost inkludert.

Lindian Village, Rhodos. Foto: Mikael Pilstrand/Star Tour
Lindian Village, Rhodos. Foto: Mikael Pilstrand/Star Tour Vis mer


Lindian Village

Hvor: Lardos, Rhodos, Hellas
Sesong: Sommer

Dette er et Blue Selection-hotell, som altså er Star Tours hoteller for deg med ekstra krav til komfort. Stedet har fem S-er, og er bygget som en liten gresk landsby. Her kan du få suite med en egen liten hage og privat basseng. Det er oppvarmet innendørsbasseng, spa med ulike behandlinger, jacuzzi, sportsaktiviteter som tennis og treningslokale. Men obs: Her må du kle deg om til middag, det er spesifisert middagsantrekk for menn: langbukser. Passer best for par, ifølge Petersson.

Priseksempel: 33.796 kroner for to voksne i dobbeltrom med avreise fra Oslo 25. juli - og 15 dagers tur med frokost inkludert.

Hillside Beach, Tyrkia. Foto: Ove Nilsson/Star Tour
Hillside Beach, Tyrkia. Foto: Ove Nilsson/Star Tour Vis mer


Hillside Beach

Hvor: Fethiye, Tyrkia
Sesong: Sommer

Dette er et Blue Selection-hotell, med fem S-er. Her er det eget fitness- og spasenter, samt sportsaktiviteter som seiling, vannsport, tennis m.m. Her kan du også få familierom med to soverom, så dette er et hotell som passer både for familier og par. Her er det femstjerners helpensjon med alt inkludert.

Priseksempel: 57.496 kroner for to voksne i dobbeltrom med avreise fra Oslo 23. juli - og 15 dagers tur med helpensjon inkludert.

Hit bør du legge all inclusive-ferien

Ving

Her er Vings egne favoritter når dte kommer til de lekreste hotellene, fått av administrerende direkør Gunnar Grosvold.

Le Meridien Khao Lak, Thailand. Foto: Ving
Le Meridien Khao Lak, Thailand. Foto: Ving Vis mer


Le Meridien Khao Lak

Hvor: Khao Lak, Thailand
Sesong: Vinter

Hotell med fem Ving-stjerner i klassisk fransk-thailandsk stil. Bassengområde med to bassenger og bassengbar. Bar og à la carte restaurant, og du må trekke i pent antrekk til middag. Treningssenter og tennisbaner. Engelsktalende barneklubb.

Priseksempel: 38.690 kroner for to voksne i dobbeltrom med avreise fra Oslo 22. februar - toukerstur med frokost inkludert.

Gloria Serenity, Tyrkia. Foto: Ving
Gloria Serenity, Tyrkia. Foto: Ving Vis mer


Gloria Serenity

Hvor: Belek, Tyrkia
Sesong: Sommer

Femstjerners hotell med egen privat strand og beschclub. Hotellet består av hovedbygning og 100 villaer i en hage i Belek. Flere golfbaner i nærheten som eies av hotellet og det er bare hotellets gjester som får spille på dem. Tre bassengområder med hvert sitt basseng, de største på 1.700 kvadratmeter, i tillegg innnedørsbasseng. Tre à la carte-restauranter, bufférestaurant og flere barer. Pent antrekk til middag. Romservice. Spa, treningssenter og tennisbaner.

Priseksempel: 33.590 kroner for to voksne i dobbeltrom med avreise fra Oslo 22. juli - toukerstur med frokost og middag inkludert.

Kos Aktis, Kos. Foto: Ving
Kos Aktis, Kos. Foto: Ving Vis mer


Kos Aktis

Hvor: Kos by, Kos
Sesong: Sommer

Totalrenovert firestjerners cityhotell med stram innredning, rett på stranden. Kort avstand til Kos bys uteliv og et rikt tilbud av restauranter. Solterrasse mot havet. Treningsstudio. Spa- og bassengfasiliteter på nærliggende på Kos Hotel.

Priseksempel: 27.190 kroner for to voksne i dobbeltrom med avreise fra Oslo 23. juli - toukers reise med frokost inkludert.

Ekstraservice koster - og mye mer hos noen charterselskaper enn hos andre


Apollo

Vi har fått tre favoritter fra salgssjef i Apollo, Erik Haug.

Le Meridien Dahab Resort, Egypt Foto: Apollo
Le Meridien Dahab Resort, Egypt Foto: Apollo Vis mer


Le Meridien Dahab Resort

Hvor: Dahab, Egypt
Sesong: Vinter og sommer

Nyhet på Apollos liste denne vinteren, med fem Apollo-stjerner. Tre basseng, hvorav et er ferskvannsbasseng som er oppvarmet på vinterstid, samt to saltvannsbasseng. Dykke- og surfesenter, boblebasseng og badstue. Massasje mot avgift.

Priseksempel: Vinter: 25.196 kroner for to voksne i dobbeltrom, avreise fra Oslo 24. februar - og 14-dagers tur med frokost inkludert. Sommer: 20.996 kroner for to voksne i dobbeltrom med avreise fra Oslo 24. juli - og 14-dagers tur med frokost inkludert.

Radisson SAS Resort & Thalasso Djerba, Tunisia. Foto: Apollo
Radisson SAS Resort & Thalasso Djerba, Tunisia. Foto: Apollo Vis mer


Radisson SAS Resort & Thalasso Djerba

Hvor: Djerba/Tunisia
Sesong: Sommer

Beliggende rett ved stranden. Fem Apollo-stjerner. Stort bassengområde med fem basseng og barneseksjon, samt en privat del på sandstranden. Flere restauranter og room service. Her tilbys det forskjellige aktiviteter og underholdning flere ganger i uken. Spa som tilbyr forskjellige behandlinger mot avgift.

Priseksempel: 21.896 kroner for to voksne i dobbeltrom med avreise fra Oslo 24. juli - og 14-dagers tur med frokost inkludert.

Elounda Beach, Kreta. Foto: Elounda Beach Hotel
Elounda Beach, Kreta. Foto: Elounda Beach Hotel Vis mer


Elounda Beach

Hvor: Elounda, Kreta
Sesong: Sommer

Seks Apollo-stjerner, beliggende ved den tidligere fiskerlandsbyen Elounda. Bassengområde med oppvarmet basseng, gratis solstoler og parasoller. Poolbar. Lekeplass. Flere restauranter og barer med forskjellige spesialiteter. Afrodites helsesenter med bl.a. badstue, tyrkisk bad, massasje mm., mot avgift. Temakvelder arrangeres, og det finnes et amfiteater hvor film vises. Limousine- og helikopterservice, samt mulighet for å leie bil eller yacht. To små sandstrender med solstoler og parasoller tilhører hotellet.

Priseksempel: 89.686 kroner for to voksne i 'luxury room imperial building' med avreise fra Oslo 25. juli - og 14-dagers tur med frokost inkludert.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer