De har bodd på motell i 22 år

David og Jean Davidson likte seg så godt på motellet de sjekket inn på for 22 år siden, at de aldri har sjekket ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det høres helt utrolig ut, men det er altså sant.

I 1985 sjekket det britiske ekteparet Davidson inn på Travelodge i Newark, Nottinghamshire, fordi de skulle besøke en syk tante. De trivdes så godt at de aldri sjekket ut.

- Det skjer alltid så mye utenfor vinduet vårt, sa herr Davidson på 79 år til den britiske avisen The Daily Mail.

- Rommet vårt har utsikt til parkeringsplassen, og en travel vei der det kjører forbi mange lastebiler hele natten. Og de ansatte er som familiemedlemmer nå. Vi trenger bare å vandre over parkeringsplassen for å få mat.

 Foto: AFP
Foto: AFP Vis mer


Det høres unektelig underlig ut at noen synes det er positivt at det dundrer forbi lastebiler rett utenfor vinduet hele natten, men det liker altså ekteparet godt.

- Det finnes bare ingen grunner til at vi ønsker å reise hjem.

Da tanten døde for over 20 år siden, hadde ekteparet bodd på hotellet i fire måneder. Da trivdes de så godt at pakket ut av toromsleiligheten i Sheffield, og flyttet inn på motellet for godt.

Se de nye camping-glisene

I 1997 bestemte de seg imidlertid for at de ville ha litt forandring. Da byttet de til et annet travelodge-motell som ligger 15 minutter unna. Her bor de fortsatt i dag.

Daily Mail skriver at paret har brukt 100.000 pund, cirka 1,2 millioner kroner, på hotellregninger de siste 12 årene, og at rommet de nå bor i, er omdøpt til The Davidson Suite. Leiligheten de fortsatt eier i Sheffield, er i dag verdt 1,2 millioner kroner. Den står tom, men hver 14. dag tar de turen dit for å hente posten.

Ekteparet har sin egen private hushjelp, og gir bursdags- og julegaver til alle ansatte ved hotellet.

Er ikke motell tingen? Sjekk ut verdens dyreste suiter

Bedre enn gamlehjem

- Jeg liker så godt å bo her, det er så lettvint. Rommet vårt er i første etasje, så det er ingen vanskelige trapper, sa rullestolbrukeren fru Davidson, 70 år, til avisen.

- Vi får ikke store strømregninger om vinteren, og det er tryggere her enn mange andre steder. For oss er dette et billigere alternativ enn et gamlehjem og vi blir godt tatt vare på.

- Rommet vårt føles som et hjem hjemmefra, med personlige bilder og klesskapet fylt med våre klær. Venner og familie kommer og besøker oss her, sa herr Davidson.

Siden ekteparet bestiller rommet mer enn et år i forveien, betaler de ikke mer enn 15 pund natten, cirka 180 kroner.

Daily Mails regnestykke viser at de betaler 450 pund i måneden, cirka 5.400 kroner.