De fem dyreste suitene

Her ser du verdens fem dyreste suiter, i prisstigende rekkefølge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Presidential Suite, Mandarin Oriental, New York City

image: De fem dyreste suiteneDenne suiten har to soverom, og fantastiks utsikt over New Yorks skyskrapere. 241 kvadratmeter måler suiten, som er dekorert med håndverk og kunst fra orienten, blant annet håndvevede tepper, og veggpanel fra Mozambique.

Pris:fra 15.000 dollar, cirka 90.500 kroner
På nett: Mandarin Oriental

Hans Badrutt Suite, Badrutt’s Palace, St. MoritzDenne suiten er med sine 85 kvadratmeter ikke så stor, men den er veldig luksuriøs. Gangen i marmor er stor nok til at det kan arrangeres cocktailparty for åtte personer der, og i et av rommene finner du et flygel og en glasslysekrone. Alle tre soverom har egne bad av italiensk marmor. Du har utsikt til St. Moritzsjøen fra jaccuzzien på soverommet og terrassen.

Pris: fra 16.700 dollar, cirka 101.000 kroner
På nett: Badrutt’s Palace

Royal Penthouse, President Wilson Hotel, Geneve

image: De fem dyreste suiteneEn privat heis tar deg opp i denne 1.600 kvadratmeter store suiten. Her er det fire soverom, seks bad, biljardrom, cocktail bar og et spisebord i mahogny som har plass til 26 personer. Vinduene har utsikt over Genevesjøen og Mont Blanc. Alle vinduer og dører er skuddsikre.

Pris: fra 23.000 dollar, cirka 140.00 kroner
På nett: President Wilson Hotel

Bridge Suite, Atlantis Resort, Paradise Island, Bahamas

image: De fem dyreste suiteneMarmor, høye tak og franske dører preger denne suiten, som har ti rom. Terrassen er på 74 kvadratmeter, og over spisebordet henger en lyse krone i 22 karat gull. Glassveggene gir panoramautiskt over Atlanta.

Pris: fra 25.000 dollar, cirka 150.000 kroner
På nett: Atlantis Resort

Two Story Sky Villa, The Palms Fantasy Suites, Las Vegas

image: De fem dyreste suiteneSauna, pokerbord, en personlig butler og egen gym er bare noen av fasilitetene den 836 kvadratmeter store suiten i Las Vegas mest luksuriøse hotell. Slapp av i jacuzzien, som gjennom en glassvegg gir deg utsikt over den berømte stripen i Las Vegas. På terrassen har du eget svømmebasseng, og du kan invitere 250 personer på fest i stua.

Pris: fra 25.000 dollar, cirka 150.000 kroner
På nett: The Palms Fantasy Suites

Verdens dyreste suiter

  1. De fem dyreste suitene