De billigste charterturene

Vi har pusset opp restplassoversikten. Nå kan du finne frem til de billigste reisene døgnet rundt.

Sør-Norge drukner i brunt flomvann, og mange har ikke sett solen på ukevis. Det er riktignok penere lenger nord, men der er til gjengjeld mørketiden snart på sitt aller svarteste. Kanskje er dette den aller beste tiden å reise sydover. Til lengre dager, varmere vann og blå himmel. DinSide hjelper deg i jakten på de billigste reisene.

Alle på ett brett

Trykker du på charterleverandørens navn får du opp en pop-up med informasjon om hvor du kan bestille reisen.
Trykker du på charterleverandørens navn får du opp en pop-up med informasjon om hvor du kan bestille reisen. Vis mer

Vil du reise i siste liten er du antakeligvis mer opptatt av tidspunkt og pris, enn av hvilket selskap du reiser med. Derfor samler vi alle de store charteroperatørenes tilbud på ett brett og gir deg sjansen til å velge – nettopp ut fra pris og tidspunkt. Her finner du Star Tour, Ving, Saga og Apollo. Du finner også reiser med Detur og Langley av de mindre operatørene. I tillegg har vi med reiser fra enkelte flyplasser i Sverige og Danmark. Uvalget er enkelt og greit gjort på basis av hvilke operatører som gir oss adgang til oppdaterte tilbud på nett. På forsiden av DinSide Reise finner du også til enhver tid den aller billigste reisen fra Norge.

Når, hvor, hvor mye

Du kan lete frem aktuelle tilbud ut fra følgende kriterier:

  • Avreise: Du velger om du vil ha en liste med oversikt over tilbud kun fra én bestemt flyplass, eller alle flyplassene. Du kan også velge om du vil at reiser fra utlandet skal være med.

  • Reisemål: Har du spesielle ønsker, kan du spesifisere søket ut fra reisemål.

  • Pris eller avreisedato: Her sorteres tilbudene med billigste reise eller første dato øverst

Artikkelen fortsetter under annonsen

Med eller uten?

I listene finner du avreisedato, reisemål, turens lengde, hvor du reiser fra og selvsagt pris. I tillegg markerer vi med et lite fly når prisen kun inkluderer flyturen. Ser du dette ikonet, må du altså ordne bosted på egenhånd. Du vil også se hvilket selskap som tilbyr akkurat denne reisen. Vi gir deg kun oversikten over de reisene som er tilgjengelige i markedet – bestilling må du ordne med selskapet. Adresse, telefonnummer, e-post og nettadresse finner du i en pop-up om du trykker på selskapets navn i listen.

Oppdatering

Listen blir oppdatert én gang i timen. Siste oppdateringstidspunkt ser du angitt med dato og klokkeslett nederst på resultatlisten. Merk deg at dette er et marked med begrenset antall varer. Det kan derfor hende at reiser du finner hos oss, så vel som på charteroperatørenes egne sider, er utsolgt. Det kan skyldes at vår oppdatering "kun" går én gang i timen. Det kan også skyldes at selskapet selv ikke har rukket å oppdatere sine nettsider.

Andre nyttige hjelpemidler

DinSide gir deg også andre nyttige og morsomme hjelpemidler med reisefortegn. Du kan sjekke om innenlandske flyselskaper er i rute. Denne tjenesten kan du lese mer om her. Vil du vite hva andre syns om forskjellige reisemål kan du finne nesten 300 reisebrev fra leserne og legge inn egne historier i reiseguiden. Her kan du også finne vurderinger av forskjellige reisemål - nesten 600 forskjellige destinasjoner over hele verden har allerede fått sine reisepass påskrevet av DinSides lesere.