De beste reiseprisene nå

Billig leiebil, Ryanairs mobbebilletter og sydenferie for en tusenlapp.

En strand på Mallorca før turistsesongen starter? Det kan by på overraskende varme, men også uheldig kulde. Tar du sjansen?
En strand på Mallorca før turistsesongen starter? Det kan by på overraskende varme, men også uheldig kulde. Tar du sjansen? Vis mer

De beste reiseprisene nå

  1. Fra en tusenlapp

Din mening

Hvor billige tror du flybilletter kan bli? (Avsluttet)
Noen hundrelapper for reiser på avstand Oslo - London(58%) 130
En tusenlapp for reiser som tar en time(24%) 55
Gratis hele tiden, betaler kun avgifter(18%) 40
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Syden nå? Det er like før vinterferien, og du kan skaffe deg billett til varmere strøk for under tusenlappen med utreise fra Oslo. Fra de fleste andre byer i landet er det svart hav for kuppjegere som vil ut før vinterferien er over.

Aller billigst kan du reise fra Oslo. Her er det også et helt annet utvalg enn fra Bergen, Trondheim, Stavanger og de andre byene som ligger inne i restplassoversikten.

De beste prisene før vinterferien

Kan du fly ut fra Sverige, er prisene enda noen hakk lavere. Fra Stockholm selger Fritidsresor flybilletter til 14 dager på Tenerife for 695 svenske kroner. Fra Göteborg kan du fly til Mallorca for 1.000 SEK og være der i 14 dager.

Vil du reise lenger avgårde, får du for eksempel syv dager med hotell i Phuket med utreise fra Oslo for 4.595 kroner. Da kan du reise 17. februar med Star Tour. Saga og Star Tour selger 14 dager fra Oslo til samme sted og på samme dato men uten hotell. Pris? 4.995 kroner.

Nye funksjoner

Merk deg at DinSides restplassoversikt har fått nye søkefunksjoner. Nå kan du søke på utreise fra flere flyplasser inndelt i land og landsdeler. Du kan også søke på reiser til hele verdensdeler. For eksempel om du bor i Midt-Norge, kan du velge utreise herfra, og få opp alle reiser til for eksempel Europa. Prøv selv!

Restplassoversikten

Lotta Lindquist-Brosjö i Ryanair mobber gjerne SAS med ekstra lave priser.
Lotta Lindquist-Brosjö i Ryanair mobber gjerne SAS med ekstra lave priser. Vis mer


Ryanair mobber SAS Braathens

Ryanair er kjent for friske utspill, og denne uken slår de til med en mobbekampanje mot SAS Braathens. De vil dele ut 190.000 gratisbilletter i forbindelse med SAS' rekordunderskudd.

55.000 av billettene skal selges i Norge, og de har vært mulige å bestille siden torsdag ettermiddag.

Leiebil til en hundrings

Avis slår også til denne uken, med leiebiltilbud for en hundrelapp. Tilbudet gjelder for reiser mellom Oslo og Trondheim. Årsaken er at Forsvaret skal leie flere hundre biler fra selskapet for å frakte personell under øvelsen Battle Griffin, og bilene må altså transporteres til Trondheim. Tilbudet gjelder i perioden 11. til 22. februar. Du betaler hundre kroner, samt bensin og bompenger.

Før påske skal forøvrig bilene tilbake til Oslo, og selskapet vil igjen tilby billeie til samme pris, bare motsatt retning.