Danseferier

Foto: Cubatur Foto: Cubatur
Foto: Cubatur Foto: Cubatur Vis mer


Salsa og sigar

Cubatur arrangerer en årlig salsaferie til Cuba der du får skikkelig sving på hoftene. I løpet av to uker får du 40 salsatimer, og god tid til å sole, deg, shoppe, spise, og selvsagt gå ut og danse salsa. Årets tur arrangeres 17. til 31. mars, og du må melde deg på innen 10. januar.

- Alle typer mennesker er med, gjerne folk som liker å danse, men noen er nybegynnere som vil se Cuba og lære litt salsa i tillegg, sier Erland Refsnes i Cubatur.

- Går det an å reise alene?

- Det går fint. Vi har kontakt med flere salsagrupper der nede som stepper inn hvis noen trenger partner.

Arrangør: Cubatur
Pris: 17.900 kroner.

Foto: Nilegroup Foto: Nilegroup
Foto: Nilegroup Foto: Nilegroup Vis mer


Magevrikk ved Nilen

Lær deg eksotisk orientalsk dans med Nilegroup i Kairo. Egypts beste instruktører viser deg hvordan det gjøres. Kursene avholdes på hotellet Mövenpick Resort Cairo-Pyramids, hvor det også arrangeres show som er gratis for kursdeltakerne. I år arrangeres det ukelange kurs 17. til 24. april, 19. til 26. juni, og i november (dato ikke fastsatt). En uke på hotellet koster 260 euro (cirka 2.000 kroner), og pris på kursene kommer i tillegg. I skrivende stund er ikke disse prisene fastsatt.

Arrangør: Nilegroup
Pris: Cirka 2.000 kroner per person i dobbeltrom + kursavgifter (uten fly).

Foto. Inga Holst Foto: Inga Holst
Foto. Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer


Fyrig flamenco

Lær deg å danse flamenco i Granada med Dance Holidays. Selskapet arrangerer et ukeskurs (27. april-4. mai) som sammenfaller med festivalen Las Cruces de Mayo, når gatene fylles av dans og musikk. Hver formiddag er det flamencokurs, og på ettermiddagen fyller du timene med sightseeing og shopping, mens kveldene benyttes til å se flamencoshow og spise tapas. 3. mai er dagen for den store festivalen.

Arrangør: Dance Holidays
Pris: 499 pund (cirka 5.750 kroner) (uten fly).