Dansecruise uten dansemusikk

Det ble ikke mye swing på sakene da musikkattraksjonen på dansecruiset uteble.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klagerne hadde gledet seg til den dansende helgeturen på Hurtigruten. Skuffelsen var stor da hovedattraksjonene uteble, og den musikalske erstatningen var bedrøvelig.

Busserulls og Beatles

Hovedattraksjonen på danse-weekenden skulle være Tre Busserulls og et Beatleskonsept. Da klagerne bordret Hurtigruten, hadde imidlertid Tre Busserulls forlatt skipet. Erstatningen var et ukjent band som ifølge klager spilte i 30-45 minutter den ene kvelden. Den andre kvelden var det overhodet ikke noe dansemusikk.

Klager skriver at helgen ble fullstendig bortkastet, at han hadde andre ting han heller skulle ha gjort – som han ofret med stor forventning til Danseweekenden.

Delvis medhold

Klageren krever å få dekket hele reisens pris, i tillegg til en erstatning pålydende 5.000 kroner.

Atlantic Reiser som solgte turen, beklager at musikken ikke var som lovet – og unnskylder hendelsen med kommunikasjonssvikt i Ofoten og Vesteraalens Dampskibsselskap. De har tilbakebetalt klagerne 75 prosent av reisens pris.

Reklamasjonsnemnda for selskapsreiser vurderer den manglende dansemusikken som en vesentlig mangel – i og med at dette var hovedgrunnen til at klagerne tok denne turen. De anbefaler at klagerne får refundert hele reisens pris, men innrømmer ikke klagerne erstatning.

Andre klagesaker

Hva kan du klage på, og hva gir rett på prisavslag eller erstatning? Reklamasjonsnemnda for selskapsreiser behandler hvert år mer enn 300 klagesaker knyttet til charterreiser. Her kan du lese mer om dine rettigheter.

Her finner du flere klagesaker.

De dummeste klagene kan du lese her.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!