Cowboy for en uke

COWBOY: På hesteryggen over det ville vesten. Sanke krøtter eller flørte med de lokale cowboyene... Verdens kuleste ferieform?>>> Her kan du jobbe som cowboy/cowgirl

Ridetur på prærien.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Ridetur på prærien.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer

Cowboy for en uke

  1. Her kan du bo på ranch


The Badlands - Prærien med yuccakaktus, solhatt, villsolsikker, huckelberry-busker og præriehunder som piper som marsvin før de skyter seg ned i jordhullene sine som prosjektiler - når de ikke slenger seg bredbeint i sola. Jeg har vært på ridetur og bestemmer meg for at jeg aldri, aldri vil flytte hjem igjen.

- Du må finne deg en cowboy, jenta mi, humrer Ollie, innehaver av Buffalo Gap Guest Ranch and Trailhead og borgermester i småbyen Medora, North Dakota.

Working ranches

Sant og si vet jeg ikke om jeg hadde dugd som ranchkjerring. Men å feriere på en såkalt working ranch, det gjør jeg gjerne.

Rancher over hele USA åpner nå dørene for besøkende som vil prøve seg som cowboy. Eller simpelthen ta en uke på trammen til en working ranch, gå på jakt, sykle, padle, fuglekikke og grille bøffelburgere på bålet.

Nordmannsreiser tilbyr nordmenn ferieturer på rancher i USA.

- Ferier på såkalte working ranches har eksistert i flere tiår. Da bor man på hytter og er med i den daglige driften, som for eksempel innsanking av kveget, sier Elisabeth Stai, produktsjef i Nordmannsreiser til DinSide.

Det er naturligvis mulig å bestille din egen ranchferie.

>>> Her kan du jobbe som cowboy/cowgirl
>>>BILDESPESIAL: Rough riders

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ekstern lenker:
USA i Norge
See America

USA

SI JA: Bryllup i Las Vegas
URTURISME: Himmeldansernes kasino og camping
SHOPPING: Shannon hattemaker
NYTT: Orkanturisme i New Orleans
SKI: Pudderperlen Colorado
BRYLLUP: Bli gift i flytekapell
TURBO: Speedshopping i USAs største kjøpesenter