Coppertone

De lover farge på 30 minutter. Det løftet holder de.

[Ugjyldig objekt (NAV)]
Coppertone på høyre hånd slår knockout på Bodyshop til venstre. Vis mer


Endeløs sommer, endless summer, er produktnavnet på selbruningskremene fra Coppertone. De kommer i to varianter, en medium og en mørk. For 180 kroner får du 100 ml krem, en tofarget variant. Bruksanvisningen er grundig og på norsk. Den lover resultat etter 30 minutter og mørkere farge om du gjentar påføring etter en time. Da skal fargen holde i flere dager før du trenger påfyll. Kan brukes på hele kroppen.

Blanding

Selvbruneren fra Coppertone kommer i en merkelig pumpeflaske som mest minner om Sheridan-flaskene alle tok med seg hjem fra Mallorca på 80-tallet. Her blandes mørk krem og lys krem til en lapskaus som virker både oljete og vanskelig å porsjonere. Men den trekker overraskende hurtig inn i huden, og gir testens kraftigste farge på rekordtid, uten at det virker unaturlig. Er du for raus med påføringen vil imidlertid overskuddsfarge vise seg som brune striper på bluser og dusjhåndklær.

Lukten minner litt om solarium, kanskje fordi Coppertones produkter er vanlige å finne på slike steder.

Pakkeplunder

Innpakningen er i gjennomsiktig plast, og unødig plundrete å åpne. Ved førstegangs bruk opplevde vi også at det kom ujevne mengder ut av den lyse og mørke kremen som utgjør blandingen.

Herretesten

Vår mannlige forsøkskanin prøvde Coppertones mørkeste variant, og likte overhode ikke lukten av dette produktet. Han hadde også problemer med å få jevn farge på armene - fargen la seg som små dotter i hvert hårfeste, og resultatet ble ikke vellykket.

  • Konklusjon: Se testresultatene i sammendrag