Color Line

Color Line har fem ruter fra Norge til Danmark, Sverige og Tyskland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Color Line
image: Color Line
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Color Lines vevsider

Rutenett
Color Line har kart som viser hvilke strekninger de trafikkerer, sammen med informasjon om avgang- og ankomsttider og priskategorier på ulike dager, på de forskjellige strekningene. Detaljert informasjon finnes i ruteplanen, som kan lastes ned i PDF-format. Informasjonen er lett å finne.

Prisinfo
Egne prissider, i tillegg til at du kan benytte billettbestillingen til å sjekke priser. For spesielle tilbud kan du benytte et enkelt søk som leter fram aktuell prisinformasjon. Color Line har i tillegg en veldig god oversikt over hva du finner i tax-free butikken om bord – og til hvilke priser.

Skipene
Flott informasjon om alle skipene, med informasjon om størrelse, byggeår og lignende – sammen med informasjon om restauranter, barer og andre fasiliteter. Interaktivt kart over båten, som du kan navigere deg rundt i og sjekke hvor du finner hva. Det er også en egen oversikt over underholdning på båten; hva og når.

Reisemålsinformasjon
Har informasjon om fergeterminalene - som fasiliteter, hvordan du kommer deg dit, kart med mer. Litt varierende grad av informasjon om de forskjellige terminalene. Color Line selger diverse pakker med opphold inkludert, og under disse pakkene finner du lenker til informasjon om destinasjonene - for eksempel Legoland eller hotellet som inngår i pakken. Ellers ingen reisemålsinformasjon.

Billettbestilling
Billettbestillingen er enkel og grei å navigere i. Bestillingen går over fem skjermbilder hvis vi regner med kvitteringssiden. Du får billett og giro tilsendt i posten der dette er tidsmessig mulig; er det for kort tid til avreise til at det er mulig, betaler du på fergeterminalen ved avreise.

Kundetjeneste
Color Line har egen side med kontaktinformasjon til kundeservice. De har et eget skjema du kan bruke til spørsmål – og et eget til forslag og kommentarer. De har også en ring meg tilbake-tjeneste, som fungerer slik at du taster inn ditt telefonnummer – og så ringer de deg opp. Kontaktinformasjonen er lett å finne.

Responstiden på spørsmål sendt til kundeservice var svært god; fra vi sendte spørsmål til vi mottok svar, tok det 10 minutter.

Brukervennlighet
Nettsiden er lett å navigere seg gjennom, ved hjelp av innholdsfortegnelsen på venstre side. Enkelt å finne den informasjonen du søker, og kontaktinfo er lett tilgjengelig.

Terningkast: 5

  • Videre til neste nettsted i testen.

  • Gå til konklusjonen.