Color Line fratatt skjenkebevilling

Fylkesmannen har inndratt skjenkebevillingen til Color Line-ferja MS Bohus i to dager like før jul. Konseptet der alt drikke er inkludert får en pause på to måneder på to av rederiets ferjer.

Publisert
Sist oppdatert

- Fylkesmannen meddelte oss i dag at de inndrar skjenkebevillingen i to dager på MS Bohus. Dessuten er «All Inclusive»-ordningen borte i to måneder på både MS Bohus og MS Color Viking. Vi tar dette til etterretning, sier informasjonsdirektør Helge Otto Mathisen i Color Line til NTB.

Fylkesmannen har gjennomført flere kontroller på de to ferjene mellom Sandefjord og Strömstad, og har påpekt en rekke brudd på skjenkereglene. Overskjenking, alkoholservering til mindreårige og restaurantgjester som selv har fått tappe sitt eget drikke uten kontroll av betjeningen, er bare noen av funnene.

20. oktober fikk en mann servert et brett med 18 shots til bordet der han og to kamerater satt og drakk på MS Color Viking. Mannen ble så beruset at han måtte krabbe til toalettet før han endte på sykestua, melder NRK.

Inndragningen av skjenkebevillingen på MS Bohus gjelder 20. og 21. desember. Mellom 20. desember og 19. februar får ikke de to ferjene lov til å tilby de reisende konseptet der alt er inkludert.

Informasjonsdirektør Helge Otto Mathisen sier Color Line har tatt alkoholproblematikken svært alvorlig.

- Vi har satt i gang mange tiltak, for eksempel strengere internkontroll og økt bemanning. Dessuten er det ikke lenger lov å handle med brett, sier Mathisen. (©NTB)

[email protected]


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer