Color Fantasys flotteste lugarer

Det finnes ikke strippede lugarer uten bad på Color Fantasy; her er laveste lugarklasse trestjerners, og toppklassen er femstjerners med panoramautsikt. Vi har tatt turen om bord og sett på de aller flotteste lugarene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Color Fantasy; Color Lines nye stolthet.
Color Fantasy; Color Lines nye stolthet. Vis mer

Color Fantasys flotteste lugarer

  1. Se bildene: Color Fantasys flotteste lugarer
Velkommen til en titt inn i rederlugarene.
Velkommen til en titt inn i rederlugarene. Vis mer
Handlegaten om bord; 163 meter lang og tre etasjer høy.
Handlegaten om bord; 163 meter lang og tre etasjer høy. Vis mer


Det er 966 lugarer om bord den nye Kiel-ferga, hvorav 34 er suiter. Alle disse ligger foran i båten, bak låste korridordører som skjermer beboerne i disse lugarene fra å ha uvedkommende tuslende rundt i gangene. Det er to typer femstjerners lugarer; Fantasy Suites, som er de minste, og rederlugarene, som er de største. Alle disse lugarene ligger på dekk ti og 11.

>> Klikk her for å se bildene av Fantasys flotteste lugarer

Fantasy Suites

Fantasy Suites er 24,5 kvadratmeter store, og alle har selvsagt havutsikt. Her er det sengeplass til fire; det er en dobbeltseng og to sofasenger i hver lugar. I tillegg til dobbeltseng, følger det også andre fasiliteter med om du velger å bo femstjerners; her er flatskjerm-TV, gratis minibar - og du får spise frokost i rolige omgivelser på toppen av skipet, i Observation Club, langt borte fra den ordinære frokostserveringen.

Rederlugarene

Rederlugarene er toppen av kransekaka - eller toppen av colorfantasien. Det finnes kun fire slike lugarer, og disse er plassert helt foran i skipet, med utsikt forover. Det er to rederlugarer på dekk ti og to på dekk 11.

Rederlugarene er rundt 10 kvadratmeter større enn Fantasy Suites; de er altså 35 kvadratmeter store. Her er det eget oppholdsrom og stort soverom med skyvedører imellom, og stort bad. Fra alle kantene i lugaren kan du beundre utsikten forover; fra dusjen, fra senga og fra sofaen.

Som i Fantasy Suites har du selvsagt også i rederlugarene gratis minibar, romservice, prioritert innsjekk, gratis inngang til spa-avdelingen og frokost i egen salong på toppen av skipet.

Rederlugarene som ligger ved siden av hverandre har en sammenføyende dør, slik at det er mulig å leie begge lugarene og benytte de som en - om du har behov for god plass.

Cruiselysten?

Hvis du skulle på cruise med Kiel-ferga; kunne du tenke deg å bruke 2.000-4.000 kroner per person på en femstjerners lugar? (Avsluttet)
Nei, det er for dyrt(49%) 1656
Ja, absolutt(45%) 1500
Vet ikke(6%) 211
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Men det koster

Du får en del ekstra dersom du velger å reise femstjerners, men det koster. Cruise i Fantasy Suites koster fra 2.190 kroner per person. Rederlugarene koster fra 3.990 kroner per person. Priseksemplene er for cruise (tur-retur med samme skip) i dobbeltrom, og i billigste periode (1. januar - 28. februar 2005). Dyreste reiseperiode er 1. mai til 31. juni og 1. november til 31. desember 2005; da må du ut med 2.590 kroner per person for en Fantasy Suite, og 4.390 kroner per person for en rederlugar.

>> Klikk her for å se bildene av Fantasys flotteste lugarer

Vi har tidligere publisert en bildespesial med foto fra hele skipet; her er spa-avdeling, badeland, kasino og hamburgerbar:

>> Klikk her for å se bildene fra hele Color Fantasy.


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!