Charternytt: Gambia, Las Vegas og Krabi

Vings vinternyheter tar deg til Afrikas vestkyst, pokerhimmelen Las Vegas, Krabi i Thailand og til Gran Canaria fra Rygge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Ferie under afrikansk sol. Foto: Ving
Ferie under afrikansk sol. Foto: Ving Vis mer
Spill og vinn (eller tap) i pokerbyen. Foto: Ving
Spill og vinn (eller tap) i pokerbyen. Foto: Ving Vis mer


Fra oktober kan du for første gang reise til Gambia på Afrikas vestkyst med charterfly fra Norge. Svenskene, danskene og finnene har allerede kunnet ta solferien der et par vintre allerede. Hva er det som trekker i Gambia?

- Gambia er et vakkert sted, med et stabilt og godt klima om vinteren og gambiere er veldig hyggelige. Det er et ganske annerledes reisemål enn Gran Canaria, sier Gunnar Grosvold, administrerende direktør i Ving.

Pokercharter

Den mest oppsiktsvekkende nyheten fra Ving er charterturene til Las Vegas. Dette tror administrerende direktør Gunnar Grosvold vil bli en hit.

- Vi har fått mange forespørsler fra pokerspillere om turer til Las Vegas. Med våre charterturer kommer du deg dit direkte på ti timer.

- Det er ekstra viktig å få de reisende til å betale for turen på forhånd, da, sidenmange kanskje spiller bort alt de eier i Las Vegas?

- Ja, men jeg tror det er enda større mulighet for at mange gifter seg når de først er der, sier Grosvold.

Direkte til Krabi

En annen nyhet er direktefly til Krabi i Thailand.

- Vi merker allerede stor interesse for denne flyturen. Med dette tilbudet slipper folk å reise via Bangkok eller Phuket, sier Grosvold.

Gran Canaria fra Rygge

En gledelig nyhet for alle østfoldinger er at Ving vil arrangere charterturer fra Rygge til Gran Canaria til vinteren.

- Vår erfaring er at folk heller vil reise fra mindre og lokale flyplasser. Statistikken viser at den lokale etterspørselen øker med 30 prosent når det åpner et tilbud fra den lokale flyplassen. Det har for eksempel Ryanair erfart.

Salget på de overnevnte turene er allerede i gang.

På nett: Ving