Charter til Thailand hele året

I april neste år lanserer Star Tour sommerruter til Thailand.

Publisert
Sist oppdatert

Thailand har de siste årene vært en av hoveddestinasjonene for nordmenn som vil ha sol og varme når kong vinter har tatt grep om landet vårt. Men Thailand er en fin destinasjon å reise til ellers i året også, kanskje bortsett fra i perioden mellom juni og september/oktober, da det kan komme en del regnskurer.

Nå begynner altså Star Tour å sende charterfly til Thailand også i sommersesongen.

Charter til Thailand hele året

- Thailand er et av våre mest populære reisemål, og kommende vinter er allerede seks av ti reiser utsolgt. Samtidig merker vi også økt etterspørsel
etter Thailandreiser i sommersesongen, og det er bakgrunnen for at vi nå setter opp egne avganger til Phuket, sa daglig leder i Star Tour, Jørn Kristiansen i en pressemelding.

Direkte til Phuket

Tidligere har det bare vært mulig å komme seg til Thailand med rutefly i sommersesongen, og da via Bangkok. Star Tours charterfly vil lande i Phuket.

Det første sommerflyet letter fra Gardermoen 14. april, og vil fly hver 14. dag frem til midten av oktober. Beregninger Star Tour har gjort viser at nærmere 150.000 nordmenn kommer til å feriere i Thailand neste år.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer