Campingvogn for tråsykkel

Bilmangel ingen hindring.

<b>SYKKELFERIE:</b> Campingvognen "Biker" fra Dethleffs har sofa, sengeplass til to og kjøkkenfasiliteter. Foto: Messe Duesseldorf
SYKKELFERIE: Campingvognen "Biker" fra Dethleffs har sofa, sengeplass til to og kjøkkenfasiliteter. Foto: Messe Duesseldorf Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Du trodde kanskje du måtte ha en kraftig bil for å dra med familien på campingtur med vogna på hengerfestet? Kanskje har du også unnskyldt umuligheten av campingvogntilværelsen med manglende hengerfeste på bilen og den store kostnaden ved å ettermontere dette.

Men nå er det ingen unnskyldning for å hekte på campingvogna og dra på tur - nå får du til og med campingvogn som du kan hekte på tråsykkelen!

Kanskje ikke helt på høyde med Futurias luksusdoning med takterrasse og jacuzzi på taket, men helt sikkert lettere å komme seg fram med langs kronglete norske landeveier.

Det blir ikke lettere

Det er den erfarne caravanprodusenten Dethleffs som har laget denne campingvogna for tråsykler. Den veier kun 80 kilo, noe som er beskjedent også sammenliknet med den ganske spartanske gresshoppevogna til romstasjonsarkitekten Garrett Finney.

Med denne på akslingen slipper du også å bekymre deg for eventuelle regnbyger eller annet uvær på søndagsturen - du har alltid et sted å krype inn og ta en kafferast mens du venter på at bygene skal drive forbi. Her er også soveplass for de litt lengre ferieturene, og det skal ifølge produsenten gå greit i dra vogna etter en sykkel - og enda bedre etter en tandemsykkel. Er du redd for at det blir litt for slitsomt i oppoverbakkene? Da kan en el-sykkel kanskje være løsningen. Pass bare på at el-sykkelen har ytelser som holder seg innenfor lovverket.

Sengeplass, kjøkken og sofa

"Biker" heter modellen, som er 2,4 meter lang, 1,45 meter høy og 1,1 meter bred - dette er innvendige mål. Campingvognen er innredet med en nedfellbar sofa, som når den er utslått også fungerer som seng for to personer.

Her er også et foldebord som ikke er i veien når man sover, og en kjøkkenbenk med gasskoker og vaskevannsfat. Man kan også få montert et minikjøleskap på forespørsel.

Kanskje hadde dette vært noe for dataredaktør Bjørn Eirik Loftås på hans sykkeltur fra Jessheim til Tromsø.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!