Bykupp i høst

Høsten er høytid for storbyferier - her er ukens beste kjøp.

Roma er en av byene som kan friste denne uken.
Roma er en av byene som kan friste denne uken. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Høstens reisepriser er så lave at du nesten ikke har råd til å sitte hjemme. Aller billigst er det å sette seg på flyet til storbyen denne uken. Og igjen er det svenskene som kan skilte med priser hakket under hva vi finner i det norske markedet.

Forandringer i priser og tilbud skjer fra time til time. Vil du holde deg oppdatert kan du følge med på restplassene selv i vår oversikt. Her kan du også bestille restplassvarsling på SMS.

Byferie til kuppris
Fikser du hotell på egenhånd, eller kjenner noen du kan bo hos, kan du nå sikre deg superbillige flyreiser til deilige storbyer i Europa. Fra Oslo er det Venezia som ligger på prisbunnen med fly tur/retur for 1.295 kroner. Aller billigst slipper du imidlertid unna med å reise til London via Stockholm.

 • Her er ukens prisbomber til storbyene.

 • Se også våre tips for et opphold i Stockholm om du likevel legger veien om Nordens Venezia.
 • Strandlivet frister fortsatt

  Aller billigst var det for to uker siden, og nå nærmer den kostbare høstferien seg med stormskritt. Likevel er det gode priser å finne til strandparadisene fortsatt. For eksempel er det superbillig fra Oslo til Tunisia, med hotell. Flere av de greske reisemålene kan også friste med lave priser.

  Artikkelen fortsetter under annonsen

 • Se tjue nære strandkupp fra hele Norge.

 • Høstferiekjøpet haster.
 • Palmesus og kritthvite strender

  Hurghada byr på varmt vann og sommertemperaturer hele vinteren.
  Hurghada byr på varmt vann og sommertemperaturer hele vinteren. Vis mer

  Regntid i Thailand, fortsatt sommer i Europa; Vinterens store reisemål får en forsiktig start, og denne uken kan du sikre deg ferie både til Den dominikanske republikk, Thailand, Mexico og Egypt for tilnærmet skillemynt i forhold til fullpris.

 • Finn eksotiske strender blant reisekuppene.

 • Se også vår ferske reisereportasje fra Mexico.
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.