Byen der damer aldri tar feil

En ny by er under bygging i Kina, en by der kvinner aldri tar feil og der menn får smekk om de tabber seg ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drømmescenario for damer? Mareritt som blir virkelighet for menn? En særpreget by skal nå konstrueres i Shuangqiao-distriktet i Chongqing i Kina. Den blir sannsynligvis verdens første "kvinneby", og skal drives etter filosofien at "en kvinne aldri gjør feil, og en mann kan aldri avslå en kvinnes forespørsel".

Turistdirektør for byen, Li Jigang, blir sitert på følgende: I enhver turgruppe som kommer hit, vil de kvinnelige medlemmene ha det siste ordet når det gjelder shopping og andre deler av opplevelsen.

Byen skal få sin egen lov som vil gi klare retningslinjer om at ulydige menn vil bli straffet. For eksempel ved å vaske tallerkener på restaurant, eller ved å knele på vaskebrett.

Kjærlighetspisk

Fokus for byen er å tiltrekke seg turister med en viss humoristisk undertone i dette kjønnsspillet. For eksempel vil en egen "kvinnerett" kunne forhøre mannlige turister om deres kjennskap til kone eller kjærestens vaner. Feil svar kan medføre pisking med "kjærlighetspisk".

Den planlagte kvinnebyen vil ligge nær Dazu helleristningsfelt, som står på UNESCOs verdensarvliste. Konstruksjonen av byen skal ta to år.