BUZZ OFF, myggjævel. Foto: Llbean.com
BUZZ OFF, myggjævel. Foto: Llbean.comVis mer

Buzz off!

OVERLEVELSE: Geriljaskjorta som avvæpner fienden er her.

Ja visst, har de myggmiddel på Cuba. Den får du kjøpt i taxfreeavdelingen i avgangshallen på Aeropuerto Internacional José Marti i Havanna. Før vi kom ditt svimlet myggen i Cayo Coco så overmette og blodfylte at de ikke lettet kroppen fra der de døste på nærmeste bord og vi skulle til å klaske dem; de bare resignerte, så lykkelige at de ikke brød seg om å fullføre sin misjon, nemlig å formere seg i sumpene i området. Etter den blodige myggfesten så det ut som vi hadde fått et postpubertalt kviseangrep i kombinasjon med meslinger, vannkopper og psoriasis. Det var da vi skulle hatt geriljaskjorta BUZZ OFF Kennebago Fishing Shirt.

Insektsmiddel

BUZZ OFF Kennebago Fishing Shirt er satt inn med myggmiddel som gjør at myggen mister appetitten. Dermed slipper du angivelig å smøre deg inn med de illeluktende myggmiddelene som i dag finnes på markedet. Skjorta har lommer til oppbevaring av fiskeutstyr, men det er ingenting i veien for at en kan putte Chanel-leppestiften i en av dem. Ifølge varemerkingen tåler skjorta 20 vask før den mister effekten. Den finnes i fire fine farger.

Det finnes også sokker og vest som er impregnert med det samme myggmiddelet.

Info

Pris: 46 dollar for regulær størrelse og 49 dollar for stor størrelse, tilsvarende henholdsvis 282,2 kroner og 303,8 kroner ifølge DinSides valutakalkulator.
Her får du kjøpt skjorta: LL.Bean

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mer aktuelt reisestoff

Bikini og badebukse

 Foto: Victoriassecret.com
Foto: Victoriassecret.com Vis mer


MOTE: Stropp og strikk. Glitter og Gabbana. Sjekk ut DinSides badetøyseksjon.

Les mer

Pakk skal du ha

Buzz off!


REISERÅD: Pakk riktig og spar tid og penger.

Les mer

Farvel til ferieplagene

 Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer


HELSETIPS: Øreverk, magesjau, myggstikk og solbrenthet. Slik unngår du de kjipe ferieplagene.

Les mer