Buss til Rygge

Rygge-Ekspressen starter opp 17. oktober, samtidig med de første flyvningene fra Rygge.

Publisert
Sist oppdatert

De første flyvningene fra den nye flyplassen på Rygge har avgang 17. oktober. Da starter også Rygge-Ekspressen opp med kollektivtilbud mellom Oslo Bussterminal og Rygge Lufthavn.

Turen vil ta 65 minutter fra bussterminalen til flyplassen, og vil i tillegg stoppe på disse holdeplassene: Ryen, Mortensrud terminal og Korsegården. Avgangs- og ankomsttider vil tilpasses flytidene for charterfly og Norwegian's ruter, som starter opp i uke 8 til neste år.

Bussservicen kjøres av Unibuss Ekspress, og du vil kunne sjekke rutetider og priser på nettsiden rygge-ekspressen.no. En voksenbillett fra Oslo til Rygge koster 120 kroner, eller 210 kroner tur/retur. Barn fra tre til 15 år betaler halv pris, barn under tre reiser gratis.

Det er også mulig å ta tog til Rygge stasjon, og gratis shuttlebuss mellom togstasjonen og lufthavnen. Togturen tar 50 minutter, og koster 126 kroner én vei for voksne.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer