Business for tynne lommebøker

Nå kan alle fly businessklasse når Silverjets lanserer sitt nye konsept; businessklasse til halve prisen.

Publisert
Sist oppdatert

Silverjet heter selskapet som nå tilbyr businessklasse-billetter til drøye 10.000 kroner. For de fleste flyselskap betyr dette at Silverjet stort sett utkonkurrerer dem med en tredjedel av prisen, skriver VG nett.

Se hva businessbilletter koster i denne pristesten

Bygger om flyet

I motsetning til konvensjonelle flyselskap vil ikke Silverjet ha en egen seksjon for business og en annen seksjon for turister. De stripper flyene sine for alle de 300 setene og setter inn 100 lenestoler i flykroppen. Her vil alle seter være utstyrt for businessklasse med tilhørende service og komforten.

Uforholdsmessig dyrt

I Silverjet mener de at det å fly bedre klasser i alle år har vært altfor dyrt i forhold til hva man får. Derfor har de valgt å konkurrere hardt ved å utfordre andre selskaper på pris.

Til VG nett forteller Lawrence Hunt, administrerende direktør i Silverjet, at det skandinaviske markedet er veldig interessant med sin umiddelbare nærhet til til England.

Flyselskapet vil fly fra Luton Airport utenfor London, til Newark utenfor New York. Innen kort tid tar de sikte på å ha en større flåte av fly klar til å gå i kommersielle ruter til flere destinasjoner.

Reis billig på business. Her illustrert ved Jordanian.
Reis billig på business. Her illustrert ved Jordanian. Vis merVi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer