"Catch the bug" - Londons mest miljøvennlige transportmiddel?
"Catch the bug" - Londons mest miljøvennlige transportmiddel? Vis mer

Bugbug - ny Londontransport

Storbyen kan nå by på en helt ny transportform med inspirasjon fra Østen.

Publisert

"It’s fresh, it’s cool and it’s fun!" Dette sier initiativtakerne bak lanseringen av dette nye tilskuddet til Londontrafikken. De ligner på sine populære søsken fra Østen, rickshawene. Londons versjon får imidlertid navnet "bugbug". Og da blir selvsagt slagordet - Catch the bug...

Tre typer

Selskapet markedsfører seg med at de har Londons "grønneste" kjøretøy. Du kan altså la deg transportere på miljøvennlig vis av trenede førere som leier kjøretøyene av selskapet.

Pedaldrosjene finnes både med tre og fire hjul. En av typene er helt enkel med syklisten hektet på foran. På den mest avanserte nærmest ligger føreren. Bugbugene kan transportere inntil tre passasjerer.

Kveldstur

Foreløpig er det ikke flere enn 22 kjøretøyer i selskapets stall. Du finner dem i Londons West End og Soho. De kjører riktignok ikke på dagtid. Trafikken er for tett. Men fra klokken 19 om kvelden og helt til tidlig morgen skal det være mulig å få en bugbug-tur. En annerledes måte å se London by night?

Les mer om bugbugene her.

Reiselyst?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive dine egne reisebrev.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer