Bryllupsreisene som gikk skeis

USA Today ba leserne fortelle om sine kjipe bryllupsreisehistorier. Det ble ganske morsom lesning.

Publisert
Sist oppdatert

En bryllupsreise skal være full av romantiske solnedganger, palmer og hvite strender, store dobbeltsenger, champagnefrokoster og kjærlighet og lykke.

Men bryllupsreisen ble ikke helt som planlagt for disse parene:

Termittinvasjon

Steven Silverman og kona dro til Kauai i Hawaii på bryllupsreise. På flyturen over pådro han seg en lei hoste som holdt ham våken hele natten. Paret bodde på et b&b. En kveld, midt under et av Stevens hosteanfall, hyler kona: "Ryggen din!" Den viste seg å være dekket av ekle insekter.

- Ingen ledige hotellerom? Hva gjør vi nå? Skal vi sove på stranden? Foto: Aneta Blaszczyk
- Ingen ledige hotellerom? Hva gjør vi nå? Skal vi sove på stranden? Foto: Aneta Blaszczyk Vis mer


Steven gikk til eierne av b&b'en, og sa at de hadde et insektproblem, og at han og kona ville flytte ut. "Var de små og røde," spurte vertinnen. "Ja," svarte Steven. "Ikke bekymre deg. Det er termitter, jeg drepte noen hundre av dem i går."

Dagen etter dro Steven og kona til naboøya Maui.

Mer trøbbel: Denne stranden finnes ikke ...

Forbannet bryllupsreise

Tom Baxter og kona ankom hotellet på den karibiske øya St. Thomas, bare for å oppdage at rommet hadde to enkeltsenger. Og selve rommet var mer eller mindre falleferdig, og badet fullt av mugg. En merkelig lukt fylte rommet, og etter litt undersøkelser fant paret en død firfisle mellom sofaputene. Senere så de et annet brudepar (som også hadde enkeltsenger på rommet) komme til resepsjonen med en død kjempeedderkopp de hadde funnet i dusjen.

På vei hjem igjen ble paret innestengt på et rom uten luftkondisjonering på flyplassen i ti timer på grunn av teknisk feil på flyet. Det eneste de fikk servert av mat, kunne ikke kona spise, fordi hun er vegetarianer.

Tilbake i Baltimore ble bilen vinket inn av politiet, fordi nummerskiltet hang opp ned (en spøk i forbindelse med bryllupet). Toms kone, som allerede var i relativt dårlig humør, klinte "nygift"-skiltet som lå i baksetet opp i ansiktet på politimannen og begynte å skjelle ham ut. Han rygget tilbake med hendene over hodet. "Have a nice day," sa han, før han vinket paret videre.

Orkanstopp

Laural Olson og ektemannen havnet dessverre midt i orkanen Kathrina i august 2005. De var på cruise i Det karibiske hav, men på dag tre måtte skipet stoppe sin ferd og ligge og vente i to dager til orkanen hadde blåst forbi. Dermed ble cruiseturen en dag lenger enn planlagt.

Etter to dager med høye bølger og kraftig vind var det ingen som ba om en ekstra porsjon hummerhale, skriver Laural.

Og det beste med hele turen? At cruiseselskapet tok seg betalt for ekstradagen passasjerene ufrivillig måtte tilbringe på skipet.

Rett i dass verden rundt

Bryllupsnatt i bilen

Brian Schmidt liker tydeligvis ikke å planlegge, noe hans kone fikk oppleve på parets bryllupsreise. Etter bryllupsfesten satte paret avgårde med retning Oregon Coast i Brians 1966 Rambler Classic og var ved godt mot. Brian hadde feriert her tidligere og var sikker på at han ikke trengte å bestille overnatting på forhånd.

Men det var ikke et ledig rom å oppdrive. Klokken to om natten måtte brudeparet bare legge seg til å sove i bilen. Bryllupsnatten ble dermed tilbragt i bilen, parkert foran hovedporten til Fort Stevens State Park i nærheten av Astoria i Oregon. Uheldigvis kom det et værskifte i løpet av natten, og "we froze our patootsies off," som Brian skriver (amerikansk slang for å "fryse rumpa av seg").

Tyven, tyven

Barb og Ken Mosi rømte til Florida for å gifte seg. De satte avgårde i retning Florida i sin 1962 Corvette, og giftet seg i et lite kapell. Alt var fryd og gammen, inntil de sjekket inn på et hotell like ved Disney.

Brudeparet bestemte seg for å ta en svømmetur. Da de kom tilbake til hotellet, var de blitt ranet. Borte var lommebøkene, kameraet og bilnøklene. Heldigvis hadde de et sett ekstra bilnøkler i bagasjen.

Paret var sikre på at tyven hadde sett dem komme kjørende, og at han ville returnere for å stjele med seg bilen. Dermed ble bryllupsnatten tilbragt med bruden gråtende, mens brudgommen satt vakt og ventet på tjuvradden, som aldri kom. Heldigvis steppet foreldrene deres inn og fikk sendt dem penger, slik at resten av bryllupsferien kunne reddes.

Tidelibom

Anne Radke og mannen Dave giftet seg en desemberdag for 30 år siden, i Iowa. På den tiden pleide det å komme masse snø om vinteren. Dagen etter bryllupet dro paret på brunsj til Annes foreldre. Det endte med at de snødde inne. Dermed ble bryllupsferien tilbragt i brudens barndomshjem - med hennes foreldre og syv brødre og søsken. Småsøsknene var veldig oppglødde over å få en ny person inn i familien, og dro dem ut av sengen klokken fem hver morgen.

Da snøstormen var over, var ferien over, og paret måtte rett tilbake til universitet og jobb.

Paret fikk ikke tatt en skikkelig bryllupsferie før august samme år - og da helt uten snø.

Cruise med bismak

Peria Duncan og mannen bestemte seg for å dra på et cruise i Hawaii på sin bryllupsreise.
Mannen hadde det helt konge, spiste godt og var med på alle aktiviteter. Bruden ble sjøsyk og tilbrakte mesteparten av tiden i sengen. Hun fikk ikke ned en eneste matbit.

En dag dro paret til Hanauma Bay, hvor de klarte å sovne i solen. Dermed ble de begge kraftig forbrente, og hadde hovne ankler i fire dager.

"Men ellers var bryllupsreisen flott," skriver Peria.

Her bør du ikke vise fingeren ...

Dårlig start

Ross Raphael og kona fikk en dårlig start på bryllupsreisen. Strømstans gjorde at de forsov seg 1 1/2 time. Og så ville ikke bilen starte.

All bagasje ble flyttet over i brudens bil, og så satte de avgårde godt over fartsgrensen. 40 minutter før flyets avgang var de fremme på flyplassen. Ross fikk overtalt sikkerhetspersonalet til å la dem slippe foran i køen. Dermed rakk de flyet med under ti minutters margin.

Da de kom frem til Cancún i Mexico, viste det seg at bagasjen var igjen i Chicago, hvor de hadde byttet fly. "I løpet av bryllupsreisens første 20 minutter begynte bruden å gråte," skriver Ross. Paret gikk glipp av det forhåndsbetalte middagscruiset, fordi bagasjen ikke kom før dagen etter, og de ikke hadde fine nok klær. Dagen etter, da de var ute for å kjøpe seg klær i Playa del Carmen, skled bruden og falt. "Det var andre gang tårene kom i løpet av et døgn,"skriver Ross.

Heldigvis skadet hun seg ikke, og paret opplevde ikke mer krøll under bryllupsreisen sin.

Kilde: USA Today

Hadde du en uheldig bryllupsreise, eller har du hatt en annen ferie fra helvete? Fortell om det i debatten!


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer