Bryllupslokaler til begjær

Her danset de og her sov de, de prominente gjestene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Til dekket bord - kanskje ligner dette på oppdekningen bryllupsdagen. Bildet er tatt i forbindelse med omvisning på slottet tidligere i sommer.
Til dekket bord - kanskje ligner dette på oppdekningen bryllupsdagen. Bildet er tatt i forbindelse med omvisning på slottet tidligere i sommer. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Oslo ble fylt opp av kongelige, statsoverhoder og journalister i forbindelse med kronprinsbryllupet, og på lørdag var det knapt mulig å oppholde seg i hovedstadens sentrum uten å få med seg deler av den store begivenheten.

Forut for bryllupet besøkte vi Domkirken:

 • Artikkel og bilder fra Domkirken finner du her.
 • Er du lei av bryllupet, viste vi deg forrige helg hvordan du kan unngå det:

 • Bryllupsfri sone
 • Om du fortsatt ikke har fått nok, kan du bli med på vår rundtur i boblebad, i ballsaler og på balkonger.

  Festlokalene

  Tidligere i sommer besøkte DinSide Reise slottet, og fikk blant annet se Festsalen og Spisesalen. I bildespesialen kan du se tidligere upubliserte bilder av rommene hvor utrente valsebein trådte parketten etter å ha inntatt kamskjell med spekeskinke, piggvar, lammefilet og snøfrisk-parfait i spisesalen. Maten ble tilberedt på Slottet, med bistand fra Hotel Continental.

 • Gull og glitter rammer inn bryllupsfesten.

 • Vil du se flere bilder fra slottet finner du bildespesialen her.
 • Fra Grand til kongelig gjestesuite

  Grands enorme toppsuite er ikke for hvem som helst - spesielt ikke denne helgen.
  Grands enorme toppsuite er ikke for hvem som helst - spesielt ikke denne helgen. Vis mer

  Slottet har sin store gjestesuite, Mandelasuiten, men med førti kongelige gjester og to presidentpar, sier det seg selv at ikke alle kan overnatte her. Mens konger og dronninger residerte på slottet, var de yngre kongelige og andre celebre gjester innlosjert på Grand Hotel.
  Vi har besøkt både Slottets gjesterom og Grands lekreste suite. Her er noen utvalgte bilder fra bryllupsgjestenes losji.

 • Natta mellom silke og damask.

 • Andre reportasjer fra hovedstadens mest luksuriøse suiter.
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.

  Lyst til å diskutere?

  Besøk vårt debattforum!