Bruningsbutler

KREMJOBB: Miami Beach-butleren har ikke peiling på kulturtilbud eller konjakk. Han tilbringer nemlig dagen med å smøre inn damene på bassengkanten.

I verktøytaska til Michael Sheeban er det ikke en eneste hammer. Derimot er det batteri av solkrem, solspray og lotions. Sheeban tilbringer nemlig dagen - iført badebukse - blant damene på bassengkanten på det fasjonable The Ritz-Carlton Hotel, South Beach Miami. Der smører han dem inn med solkrem. Solfaktor 50? Javisst. Sololje? Klabers!

Michael Sheeban, tanning butler på The Ritz-Carlton, Miami Beach, smører inn kroppen til Leah Danna.

Foto: Joe Raedle/Getty Images/All Over Press Foto: Joe Raedle/Getty Images/All Over Press Vis mer


Selv sier Sheeban at serviceinnstilling er det aller viktigste for en kar i hans stilling:

- Det er tre nøkkelfaktorer involvert i denne jobben. Servicenivå, masse personlighet og evne til å gi en følelse av hvordan det er å leve på South Beach, sier Sheeban til Good Morning America.

The Ritz-Carlton Hotel på South Beach ligger midt i Art Deco-distriktet, har en kunstsamling verdt 2 millioner dollar (cirka 13,3 millioner kroner i dagens kurs) og svømmebasseng med utsikt til det karibiske havet.

Skulle du gjerne hatt en slik butler til å sørge for at brunfargen ble optimal under sommerens hytteferie? DinSides reiseredaksjon har sjekket muligheten - og du må nok dessverre fikse det selv.

Hotell: Ritz-Carlton South Beach
Adresse: One Lincoln Road, Miami Beach
Tlf: + 1 - (786) - 276 4000
Pris: Fra 400 dollar (cirka 2.800 kroner) for rimeligste rom per natt.
Nett: Ritz-Carlton

RELATERTE SAKER

Rom med utsikt

Foto: oneandonlyresorts.com Vis mer


VAKKERT: Verdens fem deiligste utsiktsrom? Her er de...

Les mer

Psycho hoteller

Foto: Ikke til gjenbruk Vis mer


FILM: Ta inn på det virkelige Overlook Hotel. Eller se badeværelset der Marion ble drept. Her er ondskapens og filmdrømmenes hoteller.

Les mer

Homsehotell

Foto: Hotel Axel Vis mer


BARCELONA: Hotell Axel byr på design, fotokunst og lydtette rom. Nå tilbyr de å arrangere bryllupet ditt. Er også heterovennlig.

Les mer

Heartbreak Hotels

Foto: IKKE TIL GJENBRUK Vis mer


SKJEBNEHOTELLER: Sid Vicious, Casanova og Oscar Wilde. Her er hotellene hvor historiens eventyrere og såre sjeler hvilte ut.

Les mer