British Airways

Enkel og velfungerende onlinebooking uten feilmeldinger og registreringsskjemaer.

Brukervennlig side, men hvor sender du forespørsler på e-post?
Brukervennlig side, men hvor sender du forespørsler på e-post? Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
British Airways

På British Airways nettsider bestiller du raskt og enkelt flybilletten. Uten registreringskrav og andre uhumskheter. Enkle frem- og tilbakeknapper sørger for at du kan klikke frem og tilbake og gjøre endringer. Det eneste DinSide Reise kan sette fingeren på er at det ikke er mulig å sende e-post til det norske salgskontoret. Denne onlinebookingen rettferdiggjør seg selv.

British Airways har egne landssider med lokale språk på alle land selskapet dekker. Her finnes små miniguider med praktiske tips og linker videre. Telefonnummerne til salgskontorene er lett å finne frem til. British Airways har med nettstedet laget en funksjonell ekstraservice.

Tilbyr: Onlinebooking, tidtabeller, online check in (for Executive Club-medlemmer), nyttig informasjon om tilbud og det å reise med British Airways.

Onlinebooking: Lett å bruke, praktisk. Det er ikke mulig å sende mail til det norske reservasjonskontoret. Dette trekker ned et ellers godt inntrykk.

Funksjonalitet: Lett å finne frem til informasjon om bestilling, reiser og destinasjoner. Praktisk hjelp i egne vinduer gir et stort pluss.

Terningkast: 4

Nettadresse: http://www.britishairways.com