Britene er Europas morsomste

Britisk humor er best i Europa, skal vi tro en ny undersøkelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Britene er festligst i Europa, skal vi tro resultatene av undersøkelsen utført av UPS Europe Business Monitor. 34 prosent av lederne som ble spurt i denne undersøkelsen, mener at britene har den beste humoren. Kun tre prosent kunne si det samme om tyskere, skriver Reuters.

Syv land

Undersøkelsen har spurt 1.450 ledere i Belgia, Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland, Spania og Storbritannia om humor. I Belgia, Italia, Spania og Storbritannia setter de spurte sine egne landsmenns humor øverst på lista. Spanjolene er mest "selvgode", her mener 66 prosent av de spurte at spansk humor er den beste. Like bak følger britene med 59 prosent og italienerne med 58 prosent.

The Office - britisk jobbhumor. Men er den bra eller dårlig?
The Office - britisk jobbhumor. Men er den bra eller dårlig? Vis mer

Din mening:

Hvem har den beste humoren? (Avsluttet)
Britisk humor er best(69%) 347
Norsk humor er best(27%) 134
Tysk humor er best(4%) 21
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Britene morsomst

Tyskerne foretrekker langt den britiske humoren, og det er også øyfolket som kommer best ut i undersøkelsen, fulgt av italiensk og spansk humor. Tyskerne er de store taperne, nesten ingen av de spurte foretrakk tysk humor.

Turister er ikke enige

I en avstemning på DinSide Reise i høst, kom også britene godt ut av det. 69 prosent av de som stemte, mente britisk humor var humor på sitt beste, mens kun 15 prosent fant britisk humor helt på trynet.

Men turister til Storbritannia er ikke enige i dette. En undersøkelse utført av VisitBritain avslørte at tilreisende oppfatter britene som arrogante, uvennlige og nesten blottet for humor.

Turister mener britisk humor stinker