Brazilian eller speedo?

Hetere enn hetest, her er de ultimate strendene for veldreid, flørtende og lettkledt moro.

Angra dos Reis. Foto: Luiz Baltar Foto: Luiz Baltar stc xchng
Angra dos Reis.
Foto: Luiz Baltar Foto: Luiz Baltar stc xchng Vis mer


Angra Dos Reis, Brasil

Jetsett øyområde på den grønne kysten i Brasil, Costa Verde, sørvest for Rio. Med en øy for hver dag i ett år, og 2.000 strender, er det egentlig nok sand for et helt liv her. Feriested for de rike og vellykkede fra São Paulo med sin brasilianske sans for minimalt badetøy og maksimal moro.

Huahine, Tahiti

Et atoll i Fransk Polynesia med romantisk touch. Sukkersandstrand og flaskeklart badevann, og godt med steder for private luksusøyeblikk blant bryllupsreisende og paparazzi-rømmende celebriteter. Men her er dyrt, dyrt, dyrt!

Hua Hin, Thailand

Tre timer fra Bangkok, og kan komme til kongefamiliens eget favorittsted. Her strømmer nå Bangkoks sosietet til for overdådig luksus og treff med superkjendiser som Naomi Campbell, Kylie Minouge og Hugh Grant.

Jose Ignacio, Uruguay

Søramerikansk hvile og rekreasjon for de fantastiske mennesker fra for eksempel Buenos Aires samt en og annen supermodell på oppdrag, i en merkelig liten landsby ikke langt fra Punta del Este. Sjekk Playa Mensa - den føyelige stranden - som er beskyttet fra vind og bølger.

Bondi Beach, Sydney - Australia
Australia er strandlivets hjemland, og den mest berømte strandstrekningen av dem alle er selvsagt Bondi som ligger på Sydneys dørstokk til havet. Surfekjekkasser og de unge og vakres favoritt i Sydney, Speedoens hjemby.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Maldivene

De er blant de fremste forkjempere mot klimaendringer som kan føre til total utslettelse.
De lavtliggende strandparadisene på Maldivene stikker såvidt sandkornene over havflaten, og kan by på evigvarmt badevann, og feriesteder der du tar av deg skoene når ferien starter, og vandrer barføtt gjennom alle fridagene.

St. Barths, Karibia

Karibias kjendismagnet nummer en? Kom hit uken mellom jul og nyttår for en garantert stjernesmell, husk dine største og mest glamorøse jeg-vil-ikke-bli-sett-solbriller!

>> Les om Europas mest sexy strender
>> Les om USAs mest sexy strender
>> Tilbake til innledningen