Brasil tur/retur 3.000 kroner

Det har aldri vært billigere å komme seg til Brasil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordøstkysten av Brasil er ingen nyhet på chartermenyen for oss nordmenn. Vi har lenge vært klar over det fordelaktige klimaet i forhold til europeiske land, de billige bo- og levekostnadene, minimal risiko for naturkatastrofer samt den rike naturen og kulturen området har å by på.

Ankepunktet for de fleste har vært prislappen på å fly dit. DinSide gir deg derfor oversikten på alternative reisemåter som sparer deg masse penger. Vi har tatt utgangspunkt i Natal, som er et av de mest populære og best betjente reiemålene i landet.

Charter vinterstid

I den brasilianske sommersesongen, norsk vinter, er tilbudet fra norske charteroperatører stort. De fleste store har ukentlige flyavganger til Natal. Prisene for kun fly varierer rundt 5.000 kroner, men kan også være billigere. De fleste operatørene stopper imidlertid reisene sine i april og starter til høsten igjen. Nord-Brasil er et helårsreisemål, så vi ser derfor nærmere på alternativene.

Rutefly

TAP Portugal har også fått en ny avgang til Natal, og flyr nå fem ganger i uken hit. Lørdager og tirsdager flyr selskapet direkte, det vil si med mellomlanding i Lisboa med en kort avstigning, før det krysser Atlanteren. Reiser du halv to på lørdag ettermiddag, så er du fremme i Natal halv 11 samme kveld (Husk de fire ekstra timene som utgjør tidsforskjellen). Prisene fra TAP begynner på rundt 6.500 t/r.

Billigst på egenhånd

Selv om direkteruter gjør reisen en hel del lettere, kan prisene for å reise til Brasil fortsatt virke skremmende for mange. Da har du alternativet med å fly til England med lavprisselskaper, for så å reise videre til Natal med thomsonfly.com. Det britiske lavprisselskapet flyr charter fra Gatwick, med muligheten for å fly tur/retur Natal til den blide prisen av 2.000 norske kroner. Da kan turen til ferieboligen komme ned i 3.000 kroner tur retur - helt på nivå med reisen til mange av de populære chartermålene i Europa.

Et annet alternativ verdt å nevne er det nederlandske selskapet Flybrazil.nl. De har hyppige direkteavganger til Natal året rundt fra under 4.000 kroner og oppover. Med en billigflight til Amsterdam, er dette også et rimelig alternativ.