Brasil og Cuba for 4.000 kr

Her er ukens reisekupp.

 Foto: Tiago Freitas
Foto: Tiago Freitas Vis mer

Brasil og Cuba for 4.000 kr

  1. Ukens sydenkupp
  2. Eksotiske solferie


Har du tenkt å få deg litt sydenvarme før juleribba serveres, bør du tenke på å finne billetter nå - i alle fall hvis det ikke skal koste deg en formue.

I ukens reisekupp fant vi turer til charterturistenes mekka, Grand Canaria, for under tusenlappen. Reiser du fra Bergen den 2. desember kan du få to uker i varmen for 995 kr med Saga (hotell kommer i tillegg). Et tilsvarende tilbud får du også fra Gardermoen 6. desember.

Ellers finnes det også noen reiser til Tenerife for snaut 1.000 kroner - fra Oslo, Bergen og Trondheim. Disse tilbudene dekker heller ikke hotellrom.

Vi fant en tur fra Stavanger til Tenerife for bare 898 kroner for én uke. Dette høres veldig billig ut, men haken for mange er at avreise er 17. desember, noe som betyr hjemreise på selveste julaften.

>> Sjekk sydenprisene

>> Se etter gode tilbud selv i restplassoversikten

Billig til Brasil og Cuba

Har du lyst til å reise litt lenger, og noen hakk mer eksotisk, finnes det en del godbiter å velge mellom. Vi har funnet en tur fra Oslo til Natal-området i Brasil til 3.995 kr. Prisen gjelder kun fly, med Saga Solreiser eller Ving, i slutten av november.

Hvis ikke brasiliansk samba frister, men du likevel vil ha en eksotisk reise, finnes det andre muligheter. De siste ukene har Apollo fristet med 14 dager på Cuba for beskjedne 3.998 kr, og tilbudet er fortsatt tilgjengelig. Her er avreise er fra Bergen eller Stavanger. Prisen gjelder kun fly.

Artikkelen fortsetter under annonsen

>>Sjekk prisene på eksotiske reiser