Bøøøøøøø

Amerikanske Forbes har listet opp verdens mest skremmende steder. Mange er i Europa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Her er topp fem mest skremmende steder, som listet opp av Forbes på nett. Varm opp med disse smakebitene, før du skremmes opp ytterligere av hekser og skrømt som kommer på døren din i kveld.

Bran Castle.
Bran Castle. Vis mer
Tower of London
 Foto: visitbritain.com
Tower of London
Foto:
visitbritain.com Vis mer


1. Bran Castle, Romania

Hjemmet til virkelighetens Dracula? I alle fall er det her man antar at Bram Stoker fant inspirasjon til sin historie og Dracula. Prins Vlad regjerte herfra, og var beryktet for sine voldsomme henrettelsesmetoder.

På nett: Brancastlemuseum.ro

2. Tower of London, London, England

Legenden sier at den henrettede konen til Kong Henry VIII, Anne Boleyn, vandrer rundt i gangene her, med sitt avkappede hode vuggende i hendene og på søken etter sin uto ektemann som fikk henne avrettet så han kunne gifte seg med en annen kvinne ...

På nett: hrp.co.uk

3. Katakombene, Paris, Frankrike

Her ligger lag på lag med hodeskaller og bein, gravd opp fra byens overbefolkede kirkegårder på 1700-tallet. Besøkende påstår at de kan se spøkelser og høre hviskingen til de forflyttede døde.

På nett: paris.fr

4. Area 51, Groom Lake, Nevada, USA

Dette er en "topphemmelig" test-base drevet av myndighetene - men også et utmerket sted å se UFOer og utenomjordiske skapninger ... Det er i alle fall hva legenden sier. Du kan bli med på omvisning og jakt etter mystiske lysbevegelser på himmelen.

På nett: lostwagestours.com

5. Sleepy Hollow, Westchester County, N.Y., USA

Se den hodeløse hestemannen ri gjennom området ... i alle fall om du besøker stedet under Hudson Valley's Legend Weekends i oktober hvert år.

På nett: hudsonvalley.org

Kilde: Forbes.com