Bombenedslag i badetøy

DinSide Reises modeller Markus og Janne plasker vilt i boblebadet på et Oslo-hotell. De har fått jobben med å vise frem sesongens ferskeste bikinier og badebukser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Janne har bikini fra Lindex til 199 kroner, mens Markus har badebukse fra Jbs til 350 kroner.
Foto: Karoline Brubæk
Janne har bikini fra Lindex til 199 kroner, mens Markus har badebukse fra Jbs til 350 kroner.
Foto: Karoline Brubæk Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

- Å, dette er en sånn badebukse som jeg liker, sier DinSide Reise innleide badebuksemodell, Markus Hendriksen, og drar litt i en romslig norskprodusert badeshorts.

- Men denne er, øh, finere. Ta den på, du, sier den kvinnelige fotografen, og holder opp en liten, trang badebuksesak i lilla kamuflasjemønster.

- Den er litt sånn deilig uten å være for utfordrende, gliser hun full av forhåpninger ovenfor den kommende sommeren.

Wow-faktor

DinSide Reise har vært i forretningene og funnet frem sommerens nyheter hva badetøy angår. Og utvalget er like mangfoldig som det er morsomt og tøft; Vi har funnet noe smått og frekt, noe tøft og sporty, og et og annet av det mer glamorøse slaget. Årets billigste bikinidel koster 79.50, men vi har også funnet frem noen glam-drakter fra La Perla som koster 30 ganger så mye. Og vi kan garantere at også i år blir det mye visuelt snadder i strandkanten.

Det er imidlertid ikke sånn at det som er dyrest er lekrest. Vår kvinnelig modell, Janne Dalen, falt for en fresk, stripete todelt bikinisak fra billigkjeden Lindex.

- Den sitter som den skal, sier hun og plasker fornøyd og viser frem lange legger så vel som bikinibukser.

De aller dyreste modellene hadde hun ikke like stor sans for.

- Glorete, fnyser hun over gull-lamè og perlebroderte vattkopper i sjokkrosa.

  • Se Janne og Markus vise sommerens bikinier og badebukser.
  • Se også vår serie med kule solbriller til både dag- og nattbruk
  • Tenk koffert! Her er vårens tøffeste kofferter
  • Ut på tur?

    Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

    Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.