- Ja, jeg vil. Hotel Axel sørger for resten så snart paret bestemmer seg for dato.<br />
<br />
<i>Foto: Christopher Furlong/Getty Images/All Over Press</i> Foto: Christopher Furlong/Getty Images/All Over Press
- Ja, jeg vil. Hotel Axel sørger for resten så snart paret bestemmer seg for dato.

Foto: Christopher Furlong/Getty Images/All Over Press Foto: Christopher Furlong/Getty Images/All Over PressVis mer

Bøgebryllup i Barcelona

ROMANTIKK: Bryllupspanlegging for Ole og Per.

- Ja, jeg vil.

Slutt å være frosk og frosk. Gift dere og bli til prinser, oppfordrer barceleonesiske Hotel Axel, midt i Gayxample, perdón, Eixample.

Bryllup

Hotel Axel tar nemlig på seg å arrangere bryllup for dem som gifter seg i sjakett og sjakett, eller i brudekjole og brudekjole. Hotellet ordner alt det praktiske, fra å sende ut invitasjoner, lage middag, skyss og annet en vil kunne finne på å ønske seg til en slik anledning.

Barcelona er en av de største europeiske destinasjoner for homofile, og byen er vertskap for en rekke store arrangementer som for eksempel Gay Carnival og en homofil filmfestival. Byens turistkontor har siden 2000 vært medlem av organsasjonen International Gay and Lesbian Travel Association. Mange kjenner til Eixample som også kalles Gayxampel, en av de bedrestilte bydelene i Barcelona hvor det finnes særlig mange tilbud og forretninger med varesortiment som trekker mannlige homofile, men utover byen finnes det utallige tilbud rettet mot dem som orienterer seg skeivere.

Spania var det fjerde landet i verden man tillot homofilt ekteskap og den loven kom i stand i 2004, under den nye sosialistiske regjeringen ledet av Zapatero.

Info

Sted: Hotel Axel
Adresse: Aribau 33
Tlf: + 34 - 93 - 3239393
Pris: Et enkeltværelse koster fra 90 euro, mens den dyreste suiten koster 250 euro, som tilsvarer 721 og 2.123 kroner i henhold til DinSides valutakalkulator. Bryllupspakkene vil ha andre priser, kontakt hotellet for ytterligere prisinformasjon.
Nett: Hotel Axel

RELATERTE ARTIKLER:

Tusen tonn testosteron og en dame


FIESTA: Hormoner, Dark rooms, ménage á trois og dop er ingredienser når man fester i Sitges. DinSide har fulgt den spanske homoruta.

Les mer

Guide for gays

Foto: Daniel Berehulak/Getty Images/AOP Vis mer


GUIDE: Barcelona lanserer sin egen homoguide.

Les mer

Gid jeg var homo


SKRÅBLIKK: De har aldri sett en cellulitt, er perfekt kvisefrie og tilfører ethvert strøk et snev av trend og glamour. Den som bare var homse ...

Les mer

Gay everything


SPESIALREISER: Gaypride, identitet og samhold er viktig når homofile velger ferie sammen. I Norge finnes det ikke egne byråer for de skjeve, men i Europa er det flust.

Les mer

Hedonistenes hemmelige adresser

Foto: Inga HOlst Vis mer


BARCELONA: Pommes frites på Ramblas? Glem det! Her er hedonistenes beste adresser til god mat, shopping, forlystelser og lykke.

Les mer