Skinnsofa i "stua" i limousinen.
Skinnsofa i "stua" i limousinen. Vis mer

Boeing 727 gatebil

En ombygget gatebilversjon av en Boeing 727, er nylig solgt for 1,475 millioner norske kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Bilen, flyet, flybilen, gateflyet eller jet-lomousin - ikke lett å vite hva man egentlig skal kalle et fartøy som dette, men uansett: Det ble solgt på eBay 4. november, for den nette sum av 274.100 amerikanske dollar, eller 1.475.988 norske kroner.

Se BILDESPESIAL her

50 menn har brukt ett år på å bygge denne noe originale limousinen. Her er flere stuer, hvorav en med dansegulv, TV , ildsted, bar mm. Du kan vise frem dine beste dansetrinn på dansegulvet, akkompagnert av laserbelysning og røykmaskineffekter. Her er speil i taket og aerodynamiske stoler. For deg som skal sitte bak rattet i denne originale doningen, så kan vi fortelle at alle originalinstrumentene er intakte, men at det er installert et ratt fra en Mercedes 2000-buss. I de bakre gemakkene er det muligheter for en hvil, i en hjerteformet seng bak en hjerteformet døråpning.

Akkurat denne bilen er altså nettopp solgt, men om du gjerne skulle hatt deg en liknende farkost, er det fortsatt muligheter for det. "Produsenten" av disse gatebilflyene, limobob.com, har et liknende prosjekt på gang, men noe mindre: en Lear Jet Limo - hale og alt for 249.900 amerikanske dollar. Levering gratis over hele verden. Og du blir garantert gatas skrekk og byens sladder.

Se BILDESPESIAL her

Se hele annonsen på e-Bay her.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer