Bo som en prinsesse i Legoland

HOTELL: Bo som en ekte legoridder eller -prinsesse, blant 11.960 legoklosser.>> BILDESPESIAL: Bo som ridder og prinsesse i Legoland

Bo som en prinsesse i Legoland

  1. BILDESPESIAL: Bo som ridder og prinsesse


Årets gladnyhet fra Legoland til alle små legoriddere eller prinsesser må vel være å få sove som en ekte sådan. Nå er det altså mulig, på Hotel Legoland, som ligger i forbindelse med legolandparken ved Billund på Jylland.

Prinsessene kan bo i en rosa prinsessedrøm, som er som tatt rett ut av prinsesselegoen Belville - som ganske sikkert finnes i titusenvis av legokasser i norske hjem. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene - selv på baderommet har designerne tenkt i prinsesse- og riddertema: Dusjforhenget er prydet med kongekroner, og dolokket er malt som en sommerfugl på prinsesseværelsene og som et ridderskjold på ridderrommene.

Magiske senger

I hvert av rommene møter du en gedigen treport midt på veggen når du kommer inn i rommet - og løsner du på stroppene, forvandler borgportene seg magisk nok til køyesenger. Her kan altså små prinsesser og riddere få sin skjønnhetssøvn. Mor og far kan sove i den store sengen, hvor borgtårnene kneiser ved hodegjerdet.

Det finnes tre av hvert av disse rommene på Hotel Legoland, og på hvert av rommene er det bygget legomodeller av 11.960 legoklosser. Det vites ikke hvilke eventuelle represalier du kan stå ovenfor, om du er blant de som har foretaksomme og klåfingrede poder som kan bli fristet til å bruke legoklossene på rommet til å bygge sin egen versjon av ridder- eller prinsesserommet en sen nattetime mens du sover ...

>> BILDESPESIAL: Bo som ridder og prinsesse i Legoland

Relaterte artikler:

Bygg din egen teddybjørn
Planlegg familieferien med DinSide Reise
Vannparker
Eventyrlige, fortryllende, barnslige København
Danmark for barn