Bo her for 112 kroner natten

Finanskrisen skaper stadig nye tilbud. Nå tilbyr dette trestjerners hotellet i Alicante en pakke utenom det vanlige.

Du får ikke allverdens service, men til den prisen kan det funke greit likevel? Foto: Hotellet
Du får ikke allverdens service, men til den prisen kan det funke greit likevel? Foto: Hotellet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre stjerner på stranden utenfor Alicante i Spania for 112 kroner per natt? Det ville fått oss til å sperre øynene opp for ett år siden. Og selv med finanskrisepriser i reisebransjen, har denne prisen det fortsatt i seg å skape overskrifter.

Som et grep for å unngå finansielle problemer, tilbyr nemlig hotell Albahía utenfor Alicante (et av sommerens store feriehits for norske reisende) hotellpriser på lavnivå til kunder som kan tenke seg å bo der en stund, skriver The Guardian.

- I den økonomiske situasjonen vi opplever nå, må vi være kreative, sier hotellsjef María Luz Poveda til den britiske avisen.

Og tilbudet har virket: Hotellet må nå avvise gjester, og har ikke disponible rom igjen før september. Av de som har hoppet på tilbudet finnes både unge, spanske par som ikke har råd til egen leilighet, og utenlandske språkstudenter skriver The Guardian.


Les også: Spanias styggeste kyster

Disponere rommet i tre måneder

Inngår du en tremånederskontrakt, får du rommet til disp for en sum tilsvarende 112 kroner per natt. Prisen på 375 euro i måneden inkluderer nye sengeklær og håndklær hver uke, og vask av rommet annenhver uke. Og du slipper regninger for både strøm, vann, gass og TV. Så hvorfor kjøpe leilighet i Spania, når dette er et alternativ?

Du får ikke allverdens service, men til den prisen kan det funke greit likevel? Foto: Hotellet
Foto: Hotellet
Foto: Hotellet
Kort vei til Middelhavet. Foto: Hotellet
Hotellsjefen opplyser at tennisbanene er tilgjengelige for hotellets gjester, også langtidsgjestene. Foto: Hotellet


Rommene har farge-TV og klimaanlegg og hotellet ligger like ved stranden, der de også har tilgang til tennisbaner som gjestene kan benytte. Dessuten tilbyr hotellet et fellesvaskeri med vaskemaskiner og strykeutstyr.

Her finner du billige hoteller der Middelhavet er på sitt dyreste