Bo for 10 kroner natta

Førstemann ut: I dag kl 12 starter salget.

<b>HOTEL XPRESS i OSLO:</b> Her kan du bo for 10 kroner natta, om du greier å kapre et av rommene til kampanjepris. Foto: Comfort Xpress
HOTEL XPRESS i OSLO: Her kan du bo for 10 kroner natta, om du greier å kapre et av rommene til kampanjepris. Foto: Comfort XpressVis mer

Klokka 12 i dag (29. juni 2011) legger Comfort Hotel Xpress i Oslo ut et visst antall hotellrom for 10 kroner natta. Det er først til mølla, så her må du være på pletten om du har lyst til å sikre deg et hotellrom i Oslo til kampanjepris.

Comfort Hotel Xpress ligger i Møllergata sentralt i Oslo. Det er et ganske så nytt hotell, som åpnet 10. januar i år.

Kun nettbestilling

Billettene kan kun bestilles på kampanjesiden på internett, som du finner her: comforthotelxpress.no/sale/. Det legges ut ti hotellrom per dag i hele juli, til ti kroner natta per rom.

Forrige gang vi hadde et slik salg, prøvde over 80.000 å bestille, og serverne våre krasjet big time. Vi har oppgradert serverne våre med ekstra kapasitet denne gangen, men det er store muligheter for at du må prøve om og om igjen hvis du virkelig vil ha et av rommene, står det på kampanjesiden.

Dersom du får bestilt et rom til 10 kroner natta, er det ikke mulig å endre, og du kan heller ikke avbestille og få pengene tilbake - men nå er det kanskje heller ikke den største summen å miste.

Du kan bestille enkeltrom eller dobbeltrom til denne prisen. Frokost er ikke inkludert.

Det er kun tillatt å bestille et rom per person.

Dersom du ikke skulle være så heldig å få karret til deg et rom til ti kroner, er prisen per natt på dette hotellet eller fra 299 kroner.

Uformell stemning

Comfort Hotel Xpress skal være et high-tec hotell som retter seg mot folk som liker at hotell har en "uformell og rocka atmosfære".

– Xpress er et nytt konsept innen Comfortkjeden som skal levere en urban og moderne hotellopplevelse til en lav pris. Dette er for alle som heller vil bruke pengene sine på pils enn på plysj, sier Thomas Westergaard, konserndirektør i Comfort Hotels, i en pressemelding i anledning åpningen.