Bo bra i Barcelona

Se hvor du bør bo i en av Europas mest populære storbyer.

Foto: Hotel Denit
Foto: Hotel Denit Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du ennå ikke vært i Barcelona, bør du sterkt vurdere å ta deg en tur. Har du vært der, er sjansen stor for at du mer enn gjerne vil tilbake.

Ikke bare er den katalanske hovedstaden full av fantastisk Gaudi-arkitektur, tapasbarer og spennende butikker - byen har også strender for deg som gjerne vil kombinere byferie og badeliv (selv om det er finere strender i Sitges, en liten togtur lenger sør).

Barcelona er faktisk en av de mest populære storbyene å reise til for nordmenn. Fra østlandsområdet kan du fly hit med både SAS, Norwegian og Ryanair. Sesongen varer fra mars/april og helt ut i oktober. (Alle som har lest storselgeren Vindens skygge, vet at det kan være ganske surt vær i Barcelona om vinteren.) Har du tenkt deg på storbyferie i høst, bør Barcelona absolutt komme med på kandidatlisten.

Så, hvor bør du bo når du er i byen? Å finne et bra hotell til en ok pris i sentrum er på mange måter alfa og omega når man er på storbyferie. Det er ingen vits i å bo langt utenfor der severdighetene, restaurantene og barene er når du har noen skarve dager å utforske byen på.

Vi har funnet frem til et knippe stilige og sentrale hoteller til akseptable priser. Merk at jo tidligere du er ute med bestillingen, jo større er sjansen for at du finner rom på hotellet du vil ha. Husk også at det finnes mange andre hoteller som kan være aktuelle for deg, så sjekk også hva som dukker opp på hotellnettsidene.

Hotel Jazz

Moderne hotell som ligger midt i smørøyet, like vest for Placa Catalunya. Hotellet har svømmebasseng og solterrasse på taket.

Pris: Fra cirka 100 euro for dobbeltrom
På nett: www.hoteljazz.com

Hotel Banys Orientals

Stilige rom og hyggelige priser i dette hotellet i den trendy bydelen El Born. Hotellet har blitt kåret til et av de 50 mest anbefalte hoteller i verden i Condé Nast Traveller.

Pris: fra 100 euro for dobbeltrom
På nett: www.hotelbanysorientals.com

Barcelonas klassiske turistopplevelser

Acevi Villarroel

Moderne hotell i maskulin stil som ligger sentralt til i Eixample-distriktet. Takterrasse med svømmebasseng.

Pris: Fra 86 euro for dobbeltrom uten frokost.
På nett: www.acevihotels.comHotel Denit

Hotellet ligger i det gotiske kvarteret, ikke langt fra Placa Catalunya og Las Ramblas. Lyse og moderne rom.

Pris: Fra 109 euro for dobbeltrom
På nett: www.denit.com

Tips!
Barcelona er en fin by, men pass opp for alle tjuvraddene. Se bare hva det norske paret Robin Holtedal og Louise Koren Dahll opplevde: Se den frekke tyven!. Sjekk også ut disse tipsene for å unngå tyveri i ferien.

Hotel Icaria Barcelona

Dette hotellet ligger i Vila Olympica, deltakerlandsbyen under OL i Barcelona i 1992. Stranda er like ved, men hotellet har også basseng og solterrasse. Rommene er lyse og moderne.

Pris: Fra 109 euro for dobbeltrom
På nett: www.hotelicariabarcelona.com

Merk! Noen av priseksemplene er hentet fra hotellenes egne nettsider, andre gjennom hotellnettsider som booking.com, hotels.com osv. Sjekk flere steder for å finne beste pris på hotellet du har sett deg ut.

Flere hotell i Barcelona? Sjekk disse åtte: Bo billig i Barcelona

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer