Bli svensk, du også!

Norske charterpriser er ikke allverdens lave nå. Men kanskje våkner reisekuppjegeren i deg om du vender nesa mot Sverige?

Bare tær nå? De billigste turene sydover får du fra Sverige. Vis mer


Høststormene sender mange soljegere ut av landet. Dette er en fin tid å reise på, og det er det tydeligvis mange av oss som syns. For det er ikke gitt at prisdrømmen er lett å oppfylle i disse dager. Du må regne med å betale minst to tusenlapper - om du er heldig. Sannsynligvis må du legge av tre til fire tusen for å få ferien til å passe deg og dine reisedatoer.

Billigst fra Oslo

Vi har hatt noen uker med bedre utvalg fra andre byer, men denne uken er Oslo tilbake i prisbunnen. De billigste sydenferiene fra Norge nå, får du om du reiser fra Oslo. Aller billigst er en tur til Kypros med Star Tour for 1.995 kroner. For den prisen for du flyreisen, og må skaffe hotell selv i 14 dager. Ellers virker det som Egypt er det landet du nå lettest kan skaffe restplassreiser til.

 • Ti restplasser fra Oslo nå
 • Fra landets øvrige chartertrafikkerte byer, er det Stavanger og Bergen som har det rikeligste tilbudet. Prisene herfra starter på omkring 3.500 kroner. Vi du sjekke selv, går du inn på lenken nedenfor, og velger den utreisebyen som er mest aktuell for deg.

  Gå inn på restplassoversikten for de ferskeste tilbudene.

  Vil du ha bedre utvalg av rimelige reiser, bør du vente til begynnelsen av desember. Nå er det godt med turer til rundt 3.000 kroner om du reiser i adventstiden eller litt før.

  Svensketurister slipper billigere

  For den som syns 1.995 kroner er en kjip pris, og 3.000 er helt latterlig dyrt, finnes det grønnere feriegress på den andre siden av grensen. Svenskeferier selges til langt rimeligere priser enn reiser som går ut fra Norge nå. De svenske charterturistene kan glede seg over priser helt nede i drøye 1.000 svenske kroner, og bor du slik til at du lett kan reise over til svenske flyplasser, kan du dele gledene med søta bror. Vel og merke om du vil skaffe hotell selv, for de fleste av billigreisene gjelder kun flybilletter.

 • De billigste svenskereisene nå
 • Lavprisfly

  Men charter er ikke den eneste reisemåten for deg som vil bortvekk. Lavprisflyene er mange og flyr direkte til flere spennende europeiske destinasjoner. For flere tips om hvilke selskaper det gjelder, og hvor de flyr, sjekk her:

 • Lavprisflyene; hvor flyr de og hva koster det.
 • Denne artikkelen gir deg også tips om hvordan du går frem for å skaffe de billigste billettene.

  Sjekk også pristesten over reiser til Thailand, som DinSide publiserte mandag.