Bli med til Vietnam

Kine Storejorde tar deg med på oppdagelsesferd.

 Foto: Sebastian Santana
Foto: Sebastian Santana Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne uken viser Lars Bulls kollega Kine Storejorde oss hva som venter i Vietnam. Hun har vært i landet før, og kan derfor ta oss med litt utenfor turisttråkket.

Vi besøker en liten fiskelandsby som står på Unescos verdensarvliste, og Kine tar oss med på det lokale markedet. Deretter finner hun frem til en "hemmelig" strand der turistene så og si har den hvite sanden for seg selv.

Deretter går turen til hovedstaden Hanoi. Her viser Kine oss hvordan man skal krysse gaten uten å bli påkjørt i Hanois ganske så kaotiske gatebilde. Her gjelder det å ha nerver av stål!

Du skal også ha tungekontroll hvis du skal lære deg vitenamesisk. Ett ord kan ha hele seks betydninger, avhengig av hvordan du uttaler det.

Så, ta en kikk på videoen under, og se om du kanskje skal bytte ut Thailand med Vietnam neste vinter ...


Les også reisereportasjen Vietnams øyparadis

Vi gir deg FRI

Fram til juni vil DinSide hver uke presentere en ny episode av programserien FRI. Det er Lars Bull, kjent fra Skiguiden som vi presenterte nå i vinter, som har det hyggelige oppdraget å reise rundt i den store vide verden for å sjekke ut forskjellige reisemål og ferieformer for oss andre. Han skal blant annet ta oss med til Orlando, Miami, på biltur i California, til Mexico og til Egpyt.

Har du fått med deg de tidligere episodene?

FRI del 1: Bli med ombord verdens største cruiseskip, Oasis of the Seas

FRI del 2: Moro i Orlando

FRI del 3: Welcome to Miami

FRI del 4: Roadtrip USA

FRI del 5: På vei til San Francisco

FRI del 6: I solskinnsstaten der hasj er medisin