Bli med ombord Oasis of the Seas

Se hvordan verdens største cruiseskip ser ut.

Lars Bull oppdager at det går an å være i fred ombord - selv om du deler skipet med 6.400 passasjerer. Foto: Ole Thomas Halvorsen
Lars Bull oppdager at det går an å være i fred ombord - selv om du deler skipet med 6.400 passasjerer. Foto: Ole Thomas Halvorsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det 360 meter lange og 65 meter brede skipet seilte ut fra Fort Lauderdale på sin aller første tur i desember 2009. Om bord var reisejournalist Lars Bull og hans kameramann Ole Thomas Halvorsen.

I første del reiseprogramserien FRI, tar de oss med på en rundtur på det gedigne skipet, blant annet innom kjøkkenet, som skal servere rundt 8.000 mennesker i en hel uke. Vi får se de forskjellige lugarene, og selvsagt en liten sniktitt inn i maskinrommet. Oppe på broen står den "norske" kapteinen Bill Wright, som selv som erfaren cruisekaptein synes dette skipet er ganske gedigent.

Se bildene av skipet under bygging

Det er ikke bare Oasis of the Seas som er nytt av cruiseskip. Se de andre nykommerne her.

FRI del 1: Ombord på Oasis of the Seas


Vi gir deg FRI

Fram til juni vil DinSide hver uke presentere en ny episode av programserien FRI. Det er Lars Bull, kjent fra Skiguiden som vi presenterte nå i vinter, som har det hyggelige oppdraget å reise rundt i den store vide verden for å sjekke ut forskjellige reisemål og ferieformer for oss andre. Han skal blant annet ta oss med til Orlando, Miami, på biltur i California, til Mexico og til Egpyt.

Se også: Slik ser Oasis of the Seas ut

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer