Brussel og Belgia er blant annet kjent for sitt gode øl. <i>Foto: Ragnhild Kjetland</i> Foto: Ragnhild Kjetland
Brussel og Belgia er blant annet kjent for sitt gode øl. Foto: Ragnhild Kjetland Foto: Ragnhild KjetlandVis mer

Bli en julevinner

Bli med i DinSide Reises julekalender, og du kan vinne reisepremier og bøker.

Frister det med en julegave i januar? Da kan du prøve deg i DinSide Reises julekalender. Kalenderen er av det gavmilde slaget med en flyreise for to med SN Brussels Airlines til Brussel i hovedpremie, og bøker som ekstrapremier. Hvordan kan du vinne? Her følger oppskriften.

Et spørsmål per dag

Hver dag frem til jul vil vi presentere deg for et nytt spørsmål med svaralternativer. Svarene finner du lettest ved å lete deg frem på DinSide. Svarer du riktig, kan du bli med i konkurransen om premiene. Du kan prøve å finne riktig svar i et døgn etter at spørsmålene er offentliggjort. Hvert riktig svar gir deg ett lodd i konkurransen, og hver deltaker kan ha maks 24 lodd.

Registrering:
For å bli med i konkurransen må du registrere deg ved å sende en epost til med emnet Julekonkurranse Start.

Epostadressen blir kun benyttet for å sende deg påminnelse med spørsmål hver dag, og instrukser for hvordan du kan svare. For fordeling av premier ber vi om at du legger ved kontaktinformasjon som telefonnummer eller postadresse i den første meldingen du sender.

Du kan når som helst melde deg av konkurransen. Informasjonen du sender inn vil ikke brukes til andre formål enn utsending av spørsmål og fordeling av premier. For å melde deg av, send en epost til fra samme epostadresse som du registrerte deg med emnet Julekonkurranse Stopp.


Hvordan finne svarene? Alle spørsmålene er basert på informasjon tidligere publisert på DinSide Reise, eller informasjon du kan finne i reiseverktøyene på nettsidene. Du kan altså finne svar ved å lete rundt på dinside.no/reise. Søkefeltet i øvre høyre felt er nyttig, og du kan også finne frem ved å bruke temakategoriene våre som du finner på forsiden over artiklene, og i høyre felt. Tjenester og kalkulatorer som også ligger i høyre felt viser vei til andre svar.

Konkurranseregler

Premievinnerne trekkes, og premiene deles ut etter jul. Konkurransen er åpen for alle, med unntak av ansatte i Aller Internett og hos premieleverandørene.

1. premie


SN Brussels Airlines er et fullservice flyselskap som flyr direkte fra Gardermoen til Brussel, EUs hovedkvarter og hovedstaden i Belgia. Selskapet gir konkurransevinneren av DinSides julekalender to billetter tur-retur Oslo - Brussel på økonomiklasse. Billettene må benyttes innen 30.06.05, men tidspunkt kan forøvrig velges fritt.

  • Mer om Belgia og Brussel
  • Ekstrapremier

    Bli en julevinner


    Til fire andre premievinnere kommer det inspirerende reisebøker i posten. Fra Orion Forlag har vi fått fire flotte utgaver av boken Norge rundt - langs våre vakreste veier. Forfatter og fotograf er Øystein Søbye, som viser leserne hva man kan se og oppleve på 26 eventyrlige reiser gjennom Norge.

  • Se noen av bildene fra boka
  • Artikkel element er utdatert